Alist Loves- Ce am descoperit și ne-a plăcut în luna iunie

A-listers, ne-am gândit să adunăm cele mai COOL lucruri pe care le-am descoperit sau care ne-au plăcut în această lună și să vă dăm de veste despre ele! Așadar, avem o listă lungă și variată de recomandări, pentru toate gusturile.

Photo: www.themoment.ro | Geo Curnic
Nicolae Nicoleta- Redactor Șef www.alistmagazine.ro

Fitbit Luxe este un tracker elegant gândit pentru sport și sănătate care m-a cucerit. Acesta identifică rapid modificări ale stării de sănătate a organismului, precum creșterea nivelului de stres, oboseală accentuată sau alți indicatori ce pot semnala o afecțiune. Alături de autonomia de 5 zile a bateriei și designul exclusivist, acesta este dincolo de un accesoriu elegant, un partener pentru o stare de echilibru. Design-ul versatil îl face confortabil și potrivit pentru a fi purtat atât ziua, cât și noaptea. Poate fi asortat cu o multitudine de accesorii elegante. Cu modelul Luxe, Fitbit introduce în premieră funcția inovatoare de management al stresului, disponibilă pentru prima dată pentru gama sa trackere.

Andreea Leța- Fashion Editor Alist Magazine

Luna asta trișez un pic, dar de abia am așteptat să fac asta. Cu ocazia Alist Designers boutique, am descoperit DADA Swim, un brand românesc de costume de baie, inspirat de moda retro. Davina Sânjorz mi-a povestit într-un interviu, pe care îl găsiți pe site, cum a pornit totul și am fost impresionată de parcursul și de sinceritatea ei. La boutique, am avut ocazia să văd costumele și materialele și le recomand pentru vara asta pentru oricine își dorește să poarte pe plajă un pic de nostalgie și de praf de stele.

Monica Cismaru- Redactor Alist Magazine

Sunt o împătimită a YouTube-ului și, până de curând, urmăream zilnic video-uri pe teme de beauty și de fashion, dar am schimbat macazul și am abordat podcasturile realizate de Happy Fish TV. Sunt invitați din diverse domenii, iar abordarea relaxată a discuției și umorul molipsitor al moderatorilor fac aceste producții distracția perfectă pentru orele petrecute dimineața pregătindu-mă pentru serviciu, sau seara, când vin acasă.

Adriana Moscu, Feature Editor A List Magazine

Cuibul (film) Jude Law (Tânărul Papă) și Carrie Coon (Leftovers) fac o interpretare de excepție în această dramă cu înțelesuri multiple, plină de tensiune, cu un subiect care transcende vremurile și modele.
O familie de succes din New York-ul anilor ’80, în care Rory își convinge soția și copiii să se mute în țara lui de origine, Anglia, pentru a explora noi oportunități de afaceri. Viața lor începe într-un conac englezesc din apropierea Londrei, și fiecare zi care trece amenință să le destrame familia. În regia lui Sean Durkin, distribuit în România de Bad Unicorn.

Alina Burlacu- Beauty Editor

Dacă ai investit într-o culoare superbă la începutul verii, ai toate motivele să o menții. Nu uita că părul are nevoie de protecție solară pentru a-și menține aspectul sănătos și culoarea impecabilă. Ce te ajută? Invigo Sun Hair Color Protection Spray de la Wella Professional, 44 lei, un produs genial care hidratează părul, după expunerea la soare, îl netezește, îl protejează împotriva radiațiilor UV și susține regenerarea firelor de păr.

 

Bianca Sterie- Feature Editor A List Magazine

Recomandarea mea pentru iunie este o carte excelentă de vacanță: Bella Figura, How to Live, Love and Eat the Italian Way, de Kamin Mohammadi, o scriitoare britanică de origine iraniană, care, într-un moment de criză din viața sa, ia decizia de a se muta la Florența pentru a se ocupa de prima sa carte. Tranziția de la Londra, mereu aglomerată și solicitantă, la însorita Florența, boemă, frumoasă și relaxată, o face să-și regândească existența de până acum și o provoacă să facă o schimbare majoră: să se transforme într-o veritabilă Bella Figura!

Alina Aliman- Redactor Șef Alist Magazine- Editia Print

În iunie am redescoperit bucuria de a lucra la malul mării, direct de pe nisip (de încercat, măcar o dată la câțiva ani!). Și-am avut cu mine suficiente lucruri să-mi aducă aminte că vara este despre arome exotice și despre bijuterii care completează perfect bronzul. Așa că prima mea alegere este un parfum de la un brand tocmai din Australia, din noua colecție Botanical Series by Goldfield & Banks (îl găsiți pe https://rosamundiperfumery.com/p/silky-woods), infuzat cu lemn de agar din Australia, vanilie și frunze de tutun, un strop de șofran și santal.

Iar a doua alegere este: o galerie online de bijuterie contemporană, de unde m-am îndrăgostit iremediabil de colierul Drops, semnat de artista din Grecia Aliki Stroumpouli – arată senzațional pe pielea bronzată și îl găsiți pe https://www.thesenseofbeauty.com.

Daniel Ileana- Video Editor Alistmagazine.ro

Căutând un cadou deosebit pentru ziua de naștere a tatălui meu am găsit pe Instagram @COLȚULDECULOARE. Ei realizează portrete pe pânză de mici dimensiuni dar și tablouri în toată regula.

Schițate atent de mâna artiștilor de la Colțul de Culoare, aceste tablouri se pot încadra la cadouri de suflet pentru cei dragi. Abia aștept să văd ce reacție va avea tata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorii Lifestyle