Alist Loves- Ce am descoperit și ne-a plăcut în luna august

A-listers, ne-am gândit să adunăm cele mai COOL lucruri pe care le-am descoperit sau care ne-au plăcut în această lună și să vă dăm de veste despre ele! Așadar, avem o listă lungă și variată de recomandări, pentru toate gusturile.

Nicoleta Nicolae- Redactor Șef www.alistmagazine.ro

Ador înghețata și, de când am descoperit Gelateria La Romana dal 1947, de pe Calea Victoriei, pot spune că este cea mai bună din câte am gustat până acum. Nu există weekend în care să nu trag o fugă, pentru preferata mea: înghetata cu mango. Pregătită în fiecare zi în propriul laborator, înghețata La Romana valorifică proprietățile ingredientelor naturale premium și respectă întocmai rețeta din Italia. Iar, pentru a asigura prospețimea și cremozitatea înghețatei, fiecare sortiment este produs în cantități mici, astfel încât durata medie să nu depășească trei ore.

Alina Burlacu- Beauty Editor

Luna august înseamnă călătorii sau, cel puțin, gândul la călătorii. Și, pentru că printre destinațiile mele preferate se numără câteva orașe din Transilvania, ultima lună de vară înseamnă răsfăț cu uleiul de corp Irina Neacsu Wild Flowers Body Oil (irinaneacsu.com). Plantele culese în zone nepoluate din Transilvania, uscate și procesate în atelierul din Brașov, alcătuiesc gama „Wild flowers”, iar preferatul meu este uleiul de corp. Acesta conține un amestec de ulei de migdale infuzat cu plante și uleiuri esențiale din Transilvania. Este perfect după duș!

Monica Cismaru, Redactor

În aceasta vară m-am supraexpus la soare. Pe lângă crema de protecție solară, pe care am aplicat-o nonstop, am avut nevoie de extrahidratare pentru pielea mea uscată. Uleiul de duș și scrub-ul Sabon au fost binevenite în rutina mea de îngrijire, pentru că aproape m-au scăpat de grija de a mă da cu cremă după baie. Formula lor emolientă, din ingrediente naturale, lasă o peliculă fină pe piele după duș, mirosul este unul foarte, foarte plăcut, iar fiecare baie s-a transformat într-un ritual de relaxare, ca la spa. Eu am folosut exfoliantul din gama Tokyo, cu jojoba, migdale, acai, granule de sare de la Marea Moartă, și uleiul de duș White Tea.

Andreea Leța- Fashion Editor

De când am intrat prima dată în cafeneaua Saint Roastery, am avut un „vibe de Cluj”. Toată lumea este foarte drăguță la orice oră, pe terasă e soare pe tot parcursul zilei, iar cafeaua… un flat white și un croissant cu vanilie și ți-ai asigurat o zi splendidă. Este aproape de Piața Victoriei, pe o străduță liniștită (Maltopol), așa că nu există scuză să nu treci măcar o dată să încerci una dintre specialitățile de cafea sau de patiserie. Foto: Instagram/Saint Roastery

Alina Aliman- Redactor Șef Alist Magazine- ediția Print

Oricâte trenduri ar apărea și oricâte noi culori sau modele ar fi în vogă, mi-am dat seama că îmi va fi greu să renunț la obsesiile mele dintotdeauna: jeanșii clasici și rochiile albe & negre. Așa că luna aceasta am două recomandări fashionable de făcut. În primul rând, ALAO Studio (https://alaostudio.com), un brand nou, lansat de două tinere antreprenoare din București, care pune accentul pe designul monocrom și pe detaliile de inspirație victoriană – ador această rochie albă cu mâneci oversized! Apoi, noua colecție Levi’s (www.levis.com), care aduce în prim-plan vibe-ul anilor ’90 și pune accentul pe sustenabilitate și reciclare prin motto-ul „Cumpărați mai bine, purtați mai mult”. Nu uitați – în cazul în care orice pereche de blugi Levi’s® are nevoie de o reparație, poate fi adusă la Levi’s Tailor Shop pentru a fi cusută, reparată sau chiar transformată în ceva nou.

Bianca Sterie- Features Editor

Recomandarea mea pentru luna august este o miniserie cu vibe de vacanță, un fel de comedie neagră plină de suspans, The White Lotus, serial disponibil pe HBO GO. Acțiunea are loc în Hawaii, într-un complex turistic de lux, unde se produce o crimă. Miniseria explorează viețile turiștilor și ale angajaților de aici, conflictele dintre ei, dramele ciudate prin care trec, dar și transformările care duc la un incident tragic.

Categorii Lifestyle