Alist Girls -Movie night time

Nu știm alții cum sunt, dar noi, fetele de la Alist, ne-am găsit refugiul în filme și seriale. Ne relaxăm seară de seară în fața micilor ecrane cu seriale care mai de care mai interesante, savuroase, pline de adrenalină sau din care putem învăța multe lucruri inspirate din viață. Astăzi vă propunem câteva titluri (disponibile pe HBO GO) de care ne-am îndrăgostit.

Adriana Moscu (Feature editor A List Magazine) – The Durrells (serial, 4 sezoane, 2016-2019)

Cum să spun, am mâncat acest serial pe pâine. Sau cu pâine, pentru că timp de vreo lună, cât am făcut binging cu el seară de seară, am luat cina exclusiv cu ochii fixați pe ecranul TV. The Durrells este o încântare vizuală, un regal (britanic, cum altfel?!) de comedie, cu o intrigă spumoasă și personaje cu totul și cu totul a-do-ra-bi-le. Și, da, sigur că m-am îndrăgostit de la început și iremediabil de Larry Durrell, interpretat de actorul Josh O’Connor (care i-a dat viață viață magistral în serialul The Crown controversatului prinț Charles, moștenitorul coroanei Marii Britanii).
Serialul urmărește peripețiile Louisei Durrell, capul familiei, mama văduvă a patru copii extrem de diferiți, plecați din neguroasa Anglie și ajunși în însorita Grecie, mai exact în Corfu, în mijlocul unei sărăcii lucii, în preajma celui de-al Doilea Război Mondial. Peisajele fabuloase, exotice, coborâte din povești, le fac viața și încercările grele prin care trec infinit mai suportabile. Keywords: soare, soare, soare, soare. 🙂

Bianca Sterie – Lifestyle Contributor- Like Crazy

Recomandarea mea este Like Crazy, o dramă romantică foarte intensă, cu regretatul Anton Yelchin și Felicity Jones în rolurile principale. Este
povestea unei tinere studente, Anna (Jones), care se mută temporar în America pentru facultate și se îndrăgostește nebunește de Jacob
(Yelchin). În urma unor probleme cu viza ei de ședere, este forțată să revină acasă și i se interzice intrarea pe teritoriul american, o complicație care schimbă complet cursul relației lor. Like Crazy a câștigat Premiul Juriului la Festivalul Sundance, cel mai mare festival dedicat filmului independent, și este disponibil pe HBO GO. Și ca seara să fie perfectă, savurați alături un pahar cu vin. Enjoy!

Andreea Leța (Fashion editor)- A Discovery of Witches 

Nu cred că miră pe nimeni faptul că, în timpul liber, îmi găsesc refugiul în povești cu ființe supranaturale. A Discovery of Witches este un serial perfect pentru un weekend de relaxare. Povestea de dragoste dintre vrăjitoarea pasionată de alchimie și fermecătorul vampir cu accent britanic și cu o casă în care orice femeie, vrăjitoare sau nu, ar petrece oricând câteva zile mistice, este presărată cu aventură, peisaje superbe, haine de vis și cu intrigă, desigur.

monica cismaru the undoing hbo

Monica Cismaru (Redactor AList Magazine)- The Undoing 

Sunt o mare amatoare de seriale încă de dinainte de izbuncirea pandemiei, aceasta era activitatea mea de relaxare, alături de citit și de urmărit clipuri pe YouTube. Totuși, aleg cu mare atenție serialele și filmele la care mă uit și sunt atrasă în special de thrillerele psihologice, de producțiile politiste și de drame. Iar toate aceste criterii le-am regăsit în The Undoing, serialul de pe HBO care m-a ținut lipită de tabletă de la primul și până ultimul episod, iar în pauze mai citeam și dezbăteam cu prietenii pe Facebook impresii despre răsturnările de situație și despre jocul actorilor. E un serial foarte reușit, cu o distribuție impresionantă – Hugh Grant, Nicole Kidman și Donald Sutherland. Îmi plac producțiile care îți pun mintea la contribuție și a căror acțiune e atent construită, cu o doză de mister ca ultimă tușă. Iar jocul lui Hugh Grant e foarte reușit, nu-l mai văzusem de mult într-un film, iar acest rol e diferit față de celalalte cu care ne obișnuise. Iar Nicole Kidman e fermecătoare și misterioasă, ca de obicei, iar decorurile apartamentelor și caselor luxoase din New York, locul în care se petrece acțiunea, te fac să visezi cu ochii deschiși. Recomand din toată inima acest mistery-thriller cu personaje atractive și cu o intrigă incitantă.

Categorii Lifestyle