Alist Designers boutique: Iz de poveste – un brand cu o mireasmă aparte

Pe lângă designerii români de fashion, avem parte la Alist Designers boutique, de o prezență aparte, cu Iz de poveste, după cum îi spune și numele. Lumânările au devenit una dintre cele mai populare metode de relaxare, așa că iată ce am aflat de la fondatoarea brandului, Adriana  Popescu: 

Cum a luat naștere brandul tău? Care au fost pași? 

Chiar in perioada asta incertă, în aprilie am turnat primele noastre lumânări parfumate, iar de acolo totul a mers de la sine și s-a îndreptat spre ce este astăzi Iz de Poveste. 

 

Care sunt primele 3 surse de inspirație pe care te bazezi atunci când pregătești o nouă serie sau colecție de lumânări? Urmărești tendințe internaționale în deco&lifestyle?

Natura, amintirile si experientele. De aici pornește totul: aromele, denumirile, colecțiile limitate.  Ne inspira mult si trendurile, însă mereu le adaptăm la ceea ce simțim și la propriile abordări. 

Cum arată sau cum ai descrie profilul clientului ideal? De exemplu, ce pasiuni ar avea?

Clientul ideal știe foarte bine ceea ce își dorește si face click instant cu un Iz pentru că se pliază pe o memorie/experiență personală, poate chiar o seară din vacanța în care ai stat pe plajă cu un gin în mână, un pic prea târziu în noapte. Este pasionat de tot ceea ce înseamnă frumos, își acordă timp lui și incearca să facă loc clipelor de reverie în rutina zilnică. 

 

Cum vezi tu schimbările din industrie în acest moment? Dar care este experiența ta personală sau ca brand? Ce s-a schimbat în toată perioada aceasta și care crezi că vor fi urmările? 

 Suntem într-un moment tare tensionat și e greu să spunem clar ce e de facut inainte, e important să rămânem calmi și cu orizonturile deschise, să ne concentram pe lucrurile faine din jurul nostru, dar să fim aware în același timp. Noi fiind lansați chiar in perioada asta, nu putem compara cu ceea ce ar fi putut să se întâmple în alt moment. Suntem foarte recunoscători pentru toate oportunitățile ce ne-au întâmpinat și încercam să dăm tot ce avem mai bun pentru a continua. 

 

Ce îmi poți spune despre colecția pe care ai adus-o la A List Designers Boutique?

Am adus aici două colecții foarte speciale, cea de Crăciun, care va fi prezentată începând cu 14 noiembrie și colecția noastră cu Mizza Jewelry, unde am pus arta lumânărilor și cea a bijuteriilor la aceeași masa, în acelasi Iz, mai precis. Este o serie limitată de Izuri ce contin fiecare cate o bijuterie Mizza, pe care o vei descoperi pe vreme ce Izul se topește. 

Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află partenerii de la București Mall Vitan.

Foto: PR