Alist Designers boutique: Fashion editor’s choice – 5 lucruri care mi-au atras atenția săptămâna aceasta

Este o nouă săptămână la Alist Designers boutique, pe care o petrecem în compania unora dintre cei mai cool designeri români. La vizita de săptămâna aceasta se pare că am fost atrasă de … roz. Iată ce lucruri mi-au atras atenția de data asta: 

Când vine vorba de haine, pentru mine, nimic nu se compară cu absolutul negru. Ok, poate un print pe ici, pe colo, o pereche de blue jeans, o cămașă albă, dar cam atât. Nu știu exact ce mai fac astrele ș planetele, însă acum m-am simțit foarte atrasă de câteva piese roz sau perfecte pentru o combinație boemă de roz pudrat cu negru intens. 

Dacă îți vine să zici „Ah, clar, e îndrăgostită!”, așa este: designerii au adus aici piese, bijuterii și diverse alte lucruri de care nu-mi vine să mă mai despart. Dar iată care este selecția mea de săptămâna aceasta: 

În primul rând, te încurajez să vii la București Mall Vitan pentru a vedea cu ochii tăi fiecare lucru pentru că, de exemplu, Lucia Olaru te așteaptă cu acest pardesiu roz pal cu detalii grafice negre, în nuanțe pe care poza nu le prea onorează. Combinația de piele cu stofă din lână și contrastul cromatic mi se par perfecte pentru acest moment: cozy dar empowering! Iar nuanța de roz este delicioasă, în relitate!

Alist Designers boutique
Palton Lucia Olaru

Rămânând la aceeași idee, la cei de la Exclusives am găsit o pereche de bocanci fucky, într-o nuanță metalică de roz și argintiu. M-am gândit la Spice Girls și la aparițiile lor iconice. Cum moda anilor ’90 revine prin diferite elemente, găsesc că o astfel de pereche poate scoate un outfit din zona clasică, ducându-l într-un mood cool urban. 

Alist Designers boutique
Bocanci Exclusives.ro

Și dacă tot am pomenit de îndrăgosteală, nu știu dacă, dintre tot ce este acum la Alist Designers boutique, există ceva mai elocvent pentru zilele noastre, decât brățara de la Flash Jewels inscripționată cu „Tânăr și neliniștit”.  Dacă nu ești neapărat neliniștit/ă, ma bazez pe faptul că instant ai început să rememorezi celebrul generic al unuia dintre cele mai longevive seriale create vreodată. Nostalgie? 

Alist Designers boutique
Brățară Flash Jewels

Trecând într-un registru ceva mai elegant, la Mizza Jewellery găsești câteva perechi de cercei de care, ghici ce, te vei îndrăgosti și tu! Preferații mei sunt cei lungi, datorită formelor perlelor de cultură, care mă trimit la unele dintre capitolele mele preferate din istoria artei și a arhtecturii: barocul. 

Alist Designers boutique
Cercei Mizza Jewellery

Iar a propos de frumusețe, Deplin a venit cu câteva produse extrem de interesante, din ingrediente naturale, care, pe lângă faptul că au un efect imediat (am testat deja o cremă reparatoare de de mâini și de corp), au și un miros extrem de plăcut. Pe lângă creme, am descoperit și câteva săpunuri, printre care se află și cel antibacterian cu cimbru, dafin și oregano. Crede-mo, combinația este extrem de fresh și de intrigantă! 

Alist Designers boutique
Săpunuri Deplin

Te așteptăm la Alist Designers boutique pentru a-ți descoperi propriile produse preferate. Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află și partnerii de la București Mall Vitan.

Foto: arhiva personală