Alist Designers boutique: Cine te așteaptă aici săptămâna aceasta

Proiectul dedicat designerilor români, Alist Designers boutique, te așteaptă, în continuare, în spațiul din București Mall Vitan, cu branduri noi, dar și o parte dintre designerii pe care i-ai îndrăgit în lunile trecute. Găsești mai jos lista completă a brandurilor prezente săptămâna aceasta: 

Alist Designers boutique este unul dintre proiectele de succes dedicate designerilor și brandurilor românești, început anul trecut și care, te anunțăm cu bucurie, continuă și în următoarea perioadă. Alături de noi sunt și de data aceasta diverse nume care te vor încânta cu ideile lor creative. 

Tot ce trebuie să faci este să ne vizitezi pentru a vedea, pentru a proba și pentru a-i cunoaște pe designeri. Te vei îndrăgosti instant de unele piese, care promitem că aparțin stilurilor diferite, astfel încât e imposibil să nu găsești ceva exact pe gustul tău!

Alist Designers boutique
Oh Kimono
Alist Designers boutique
Monarh design
Alist Designers boutique
Bluzat

De la piese cool sport, la piese extrem de comode având un twist girlie, la outfituri de seară ale căror piese principale pot fi rochiile lungi din diverse materiale precum voalul sau mătasea, sau kimonouri pe care le poți purta de dimineața până seara, adaptându-le foarte ușor diverselor activități pe care le ai.

Găsești mai jos lista completă a designerilor pe care îi găsești acum la Alist Designers boutique: 

Oh Kimono, Claudia Castrase, Malluce Design, Monarh Design, Irina Akkaya, Parapli Soley, Ladies Codes, Antante, En Prive, Corina Boboc, Bluzat, Izabela Mandoiu, Couture de Marie, Concept a trois, Laura Badea, Exclusives, Ellida Toma, Amos midas, Future Planet of style, Lavish Clothing Store, Hamza.

Alist Designers boutique
Lavish Clothing Store
Alist Designers boutique
Malluce
Alist Designers boutique
Future Planet of style

Partenerul noștru în acest proiect prezentat de Mastercard, este București Mall Vitan, care ne-a pus la dispoziție un spațiu extrem de generos, în care toate normele pot fi respectate fără niciun efort. Singura dificultate va fi să decizi care dintre piese rămâne preferata ta!

Alist Designers boutique Alist Designers boutique

Foto: PR