Alist Designers boutique: Cine te așteaptă aici în perioada 1-31 august

Alist Designers boutique continuă cu două nume care și-au dedicat activitatea celebrării frumuseții feminine, în toate formele și pasiunile sale. Ioana Dumitrache și Gabriela Atanasiu te așteaptă aici, în spațiul din București Mall Vitan, între 1-31 august.

Alist Designers boutique, proiectul ce susține producătorii și designerii români, continuă și luna aceasta, având alături două nume pe care le cunoști deja. Ioana Dumitrache, fondatoarea brandului IDu fashion, și Gabriela Atanasiu, ale cărei creații sunt prezente și pe rochiedeseară.ro, sunt aici, la spațiul din București Mall Vitan, din zona de lounge de la parter, în perioada 1-31 august.

Ioana Dumitrache Fashion este brandul care îmbracă toate tipurile de siluete indiferent de măsură. Croielile sunt inspirate de femeile din jurul nostru, astfel încât fiecare tipar este construit în așa fel încât să flateze atât siluetele filiforme, cât și pe cele pline. Indiferent că porți măsura 34 sau 54 vei găsi cel puțin o ținută care să îți avantajeze punctele forte și care să ascundă acele zone pe care nu le dorești accentuate. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate pentru ca tu să te simți admirată și frumoasă atunci când porți hainele #IDuFasuina, dar și pentru a rezista în timp astfel încât achizițiile pe care le faci să fie unele inteligente.

Gabriela Atanasiu a pornit pe acest drum din dragostea pentru vintage și pentru handmade, pe care a materializat-o prin creații unice, cu suflet, în care combină tradiția și modernitatea. Broderia, pictura și aplicațiile manuale caracterizează brandul său. Piesele vestimentare sunt completate de accesorii în același spirit, perfecte pentru rochiile de seară la care ai visat. Despre toate acestea, designerul afirmă: „Am incercat sa creez veșminte cu personalitate, lucrate cu grijă și dragoste, care să te facă să te simți bine și care să te scoată din rutina de zi cu zi.”

Te așteptăm la Alist Designers boutique pentru a descoperi piesele și pentru a-ți alege favoritele, în funcție de stilul tău. Alături de noi în acest proiect se află partenerii de la București Mall Vitan.