Alist Designers boutique: Beach looks – 3 idei de outfituri de plajă

Alist Designers boutique- Beach looks - 3 idei de outfituri de plajă

Vacanța este cu un pas mai aproape, așa că astăzi ne-am trezit cu gândul la plajă. Ți-am pregătit 3 idei beach looks, compuse exclusiv din piesele designerilor români de la Alist Designers boutique. 

Fie că alegi o vacanță într-un peisaj exotic, fie că rămâi pe meleagurile noastre dragi, știm sigur că de abia aștepți să ajungi pe plajă! Astăzi ne-am fi dorit să ne trezim cu sunetul de valuri și cu albastru mării, însă acest vis mai are puțin de așteptat. Până atunci, ți-am pregătit 3 idei de beach looks, compuse din piesele brandurilor românești de la Alist Designers boutique: 

New Age Goddess

Cine a spus că nu poți purta all black și pe plajă? Este chiar indicat, dacă o faci precum o zeiță contemporană! Pentru a ilustra această idee, am ales un sutien inspirat de forma scoicilor și o pereche de pantaloni din macrame, de la Ylla, și o pereche de sandale statement de la exclusives.ro. 

Alist Designers boutique- Beach looks - 3 idei de outfituri de plajă
Sandale exclusives.ro; sutien și pantaloni Ylla

She’s a Lady

Dacă ești adepta unui stil clasic, ți-am pregătit un outfit desprins din pozele anilor ’80. Un costum de baie întreg, precum cel de la exclusives.ro îți pune perfect în evidență silueta. Poartă-l cu o fustă asimetrică, precum cea de la iheart by Alexandra Veron. Nu uita de accesorii! Noi am ales o geantă și o pereche de papuci de la Iutta. 

Alist Designers boutique- Beach looks - 3 idei de outfituri de plajă
Costum de baie exclusives.ro; geantă și papuci Iutta; fustă iheart by Alexandra Veron

Bohemian Princess

Nimic nu poate fi mai încântător decât un outfit boem, în stilul anilor ’60-’70. Am optat pentru o rochie de la Naiv Clothing și pentru un costum de baie DADA Swim, care ne-au dus cu gândul exact la era de glorie a hippioților. Pentru a da o notă glam lookului, am ales și o brățară de la Mizza Jewelry. 

Alist Designers boutique- Beach looks - 3 idei de outfituri de plajă
Brățată Mizza Jewelry; costum de baie DADA Swim; rochie Naiv Clothing

Alături de noi în acest proiect sunt partenerii de la București Mall Vitan și Electrolux. 

Foto: PR