Alist Designers boutique are de astăzi două locații

Alist Designers boutique va avea două locații 

Alist Designers boutique se laudă de astăzi cu două locații. Pe una o cunoști deja, iar cealaltă este o mică surpriză care are să te încânte la fel de mult ca spațiul cu care te-am obișnuit. 

Alist Designers boutique revine, pe de-o parte, la vechile obiceiuri și se relochează în spațiul care l-a făcut celebru – la parter, în zona de lounge, dar ți-am pregătit și o surpriză, un nou spațiu, la etaj. Rămânem, deci, la București Mall Vitan, însă schimbăm puțin decorul și pregătim un nou spațiu, în locul fostului magazin Stefanel, unde designerii te așteaptă în continuare să îți alegi piesele preferate din colecțiile lor. 

La parter, în spațiul pe care îl cunoși de ani buni, vei găsi 3 designeri și branduri: Izabela Măndoiu, Exclusives și Aer Wear. În magazinul de la etajul 1, te vei întâlni cu Una-i Luna, Muna, Gabriela Atanasiu, Ioana Dumitrache, Ylla by Nicole Cherry, Esa, Ninina, Naiv Clothing, Atelier Merci, Nympha Clothing și Antante. 

De astăzi, ne găsești în cele două magazine, unde sperăm c experiența ta de shopping va fi cel puțin la fel de plăcută ca până acum. Designerii sunt nerăbdatori să te primească în noile showroomuri, din care vei pleca acasă cu cele mai cool creații ale lor. 

Partnerii noștri rămân București Mall Vitan și Electrolux, care ți-a pregătit un corner special în magazinul de la etaj.

Foto: PR