Alist Designers boutique: 5 rochii negre casual pe care le găsești aici

Alist Designers boutique - 5 rochii negre casual

Alist Designers boutique te așteaptă în contiuare cu piesele celor mai cool designeri români. Săptămâna aceasta îți propunem să iei în calcul ca piesă principală a outfiturilor tale casual, una dintre cele mai puternice item-uri ale tuturor timpurilor: rochia neagră. 

Cine a spus că rochia neagră e doar de seară, n-a trecut pe la boutique! Trebuie să recunoaștep totuși că parțial are dreptate. Nu orice rochie neagră e Rochia Neagră, însă nici nu trebuie să evităm să purtăm această piesă în timpul zilei. Cu toate că vine la pachet cu un dramatism aparte, rochia neagră poate fi cea mai bună idee vestimentară într-o zi în care ai nevoie de ceva care să îți dea o stare anume. 

La Alist Designers boutique am găsit 5 exemple pe care le poți mixa foarte ușor cu ce ai deja în garderobă. Am căutat modele, croieli și texturi diferite pentru a te încuraja să abordezi un astfel de outfit. 

Dacă tot ne aflăm în săptămâna cu luna nouă în Berbec, până să descoperi ce înseamnă asta, îți propunem o rochie cu puternice valențe mistice, care, dealtfel, este și prima în topul nostru! Una-i Luna ne dă o mică lecție despre fazele lunii și despre simbolurile ei, extrem de puternice în cultul feminității. O poți purta în orice moment al zilei și ești liberă să o accesorizezi oricum îți dorești, de la coliere cu perle, tiare, până la bocanci, piese metalice sau alte elemente witchy. 

Alist Designers boutique - 5 rochii negre casual
Una-i Luna

În același film poți încadra foarte ușor și rochia Aer Wear, însă dacă alegi să o porți cu elemente colorate sau florale, o poți transpune imediat într-un outfit boho.

Alist Designers boutique - 5 rochii negre casual
Aer Wear

Spuneam mai sus că rochia neagră are, by default, o dimensiune dramatică. Poți scăpa ușor de ea dacă optezi pentru o rochie Antante, cu o pictură manuală reprezentând un unicorn (awww!!…), căreia nu îi lipsește magia, dar care are un caracter ludic ușor de purtat în timpul zilei. 

Alist Designers boutique - 5 rochii negre casual
Antante

Dacă îți dorești ceva mai serios, empowering, avem o sugestie: rochia-sacou Esa, din piele vegană ce redă textura exotică a reptilelor. Este foarte senzuală, așa că mare grijă pe unde o porți, ai putea face câteva victime!

Alist Designers boutique - 5 rochii negre casual
Esa

De-a lungul timpului am întâlnit puține femei care să nu adore negrul, dar am întâlnit. Așa că ne gândim și la varianta în care vrei totuși să predomine culoarea pe o rochie neagră, oricât de suprarealist ar suna asta. În colecția Ioanei Dumitrache am găsit exemplul ideal: o rochie neagrp cu un print chic, care să împace toate cerințele!

Alist Designers boutique - 5 rochii negre casual
Ioana Dumitrache

Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află partenerii de la București Mall Vitan. Te așteptăm aici să îți găsești piesele preferate!

Foto: PR