Alist Designers boutique: 16 ianuarie-31 martie – Lista completă a designerilor

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm lista completă a designerilor români pe care îi vei întâlni la Alist Designers boutique în perioada 16 ianuarie – 31 martie: 

Alist Designers boutique rămâne unul dintre proiectele de referință în ceea ce privește susținerea designerilor și brandurilor românești. Dacă până acum te-am obișnuit cu piese de care, cu siguranță, te-ai îndrăgostit și le-ai transformat în preferatele tale, nici de acum înainte nu te dezamăgim! Lista celor care ne sunt alături în perioada 16 ianuarie – 31 martie este nu numai foarte bogată, ci și foarte diversă din punctul de vedere al stilului, al produselor și al ideilor creative ce caracterizează industria românească de fashion. 

De la piese statement, lucrate manual, fie că vorbim despre detalii pictate, broderii delicate sau croiuri legendare preluate de creatorii români de la marile nume ale modei, la accesorii în ediție limitată și pantofi care îți pot transforma outfiturile într-unele demne de paginile revistelor de specialitate. Iar dacă ai răbdare să treci pe la fiecare stand, vei avea parte și de mici surprize olfactive create din ingrediente naturale, sau de elemente deco extrem de stylish. Pe câțiva dintre designeri i-ai cunoscut deja anul trecut, însă vei descoperi o mulțime de alte branduri care îți vor fi pe plac.

Iată lista completa a numelor pe care le vei întâlni aici:

– Oh Kimono

Oh Kimono

– Claudia Castrase

– Monarh

Monarh

– Malluce

– Irina Akkaya

– Pur Clothing

– Parapli Soley

Parapli Soley

– Antante

Antante

– Killem

– Nagun

– Bluzat

Bluzat

– Details

– Luwa

– Izabela Măndoiu

– Couture de Marie

– Laura Badea

– Concept a Trois

Concept a Trois

– Laura Olaru

– Elida Toma

ELLIDA TOMA

– Amosmidas

Amos Midas

– Miss Mary a Little

– Chicineta

– Lavish

Lavish

– Future Planet of Style

Future Planet of Style

– Luvianne

– Traces of Heels

Traces of Heels

Actuala selecție este dedicată tuturor, femeilor de orice vârstă, dar și bărbaților care adoră piesele ce-i ajută să își mențină stilul impecabil.

În acest proiect prezentat de Mastercard, ne sunt alături și partenerii de la București Mall Vitan. Te așteptăm!

Foto: PR