Alist Bazar- noutățile săptămânii

Zilele acestea am avut parte de noutăți multe și variate. Carolina Herrera a lansat un noi parfum, SensoDays ne recomandă câteva produse perfecte pentru bagaj, pentru cei care și-au planificat vacanța la sfârșitul verii, Olympus lansează primul iaurt bio cu specific grecesc, Bourjois promite să fim mai frumoase cu ajutorul celei mai noi game de makeup a brandului, iar Segway-Ninebot lansează o nouă categorie de trotinete electrice.

Carolina Herrera te invită într-o nouă aventură olfactivă: BAD BOY!

Noul parfum masculin readuce la viața mitul rebelului etern, cel care are curajul să încalce orice regulă și să își urmeze propriul instinct. Bad Boy este o apă de toaletă oriental aromatică, în care extremele se atrag: salvia, bergamota verde și piperul alb se contopesc în latura senzuală a semințelor de tonka, cacao și chihlimbar. Ambalajul inovator cucerește de la prima vedere și stabilește noi standarde în parfumerie: un fulger impunător, într-o cutie neagră, de catifea, simbol al eleganței supreme.

Vara aceasta se poartă SensoDays

Fie că ai plănuit o vacanță la munte sau la mare, produsele tale favorite de la www.sensodays.ro sunt un must have în bagajul de travel. Iar pentru ca vara aceasta se poarta Sensodays, Adina Halas, Andreea Perju și Geanina Ilieș au spus ”da” celor mai cool produse. Prosopul de baie Missoni, odorizantul auto Maison Berger sau lampa Kartell au fost doar câteva dintre hero product-urile care și-au făcut usor drum printre bagajele celor trei vedete în zilele toride ale lui August.

Olympus lansează primul iaurt bio cu specific grecesc de pe piața românească

Olympus lansează primul iaurt bio cu specific grecesc de pe piața românească.  În 2011, compania a lansat în premieră primele iaurturi cu specific grecesc produse local, iar în 2013 a pus pe piață primele iaurturi bio fabricate în România.

Noul iaurt lansat acum este disponibil în două variante, Olympus bio cu specific grecesc 2% și Olympus bio cu specific grecesc 10%, ambele disponibile în ambalaje de 150 g. Acesta completează atât categoria produselor bio, cât și pe cea a iaurtului cu specific grecesc din portofoliul propriu.

Mai frumoasă cu Bourjois

Bourjois a lansat de curând gama Oh Oui! Big Lashes Oh Oui! si Brow Fiber Oh Oui! Acum, fiecare femeie se poate bucura de gene extrem de voluminoase și sprâncene impecabile.

KMG lnternational introduce KindTap în rețeaua sa de benzinării Rompetrol, în beneficiul HOSPICE Casa Speranței

KMG International va instala în rețeaua de stații Rompetrol din România cutia de donații  „KindTap”, un device inovator ce permite clienților să doneze cu ajutorul cardurilor bancare contactless sau prin telefon pentru HOSPICE Casa Speranței. Cutiile vor fi disponibile în 24 de benzinării începând cu 19 august. Lista completă a benzinăriilor Rompetrol unde poate fi găsit KindTap: https://www.rompetrol.ro/kindtap.

Încearcă Segway-Ninebot

Liderul mondial în transportul electric personal lansează o nouă categorie de trotinete electrice, mai eficiente și fiabile ca niciodată.Într-o piață cu creștere rapidă, producătorii de trotinete se confruntă cu provocarea de a oferi autonomie și viață bateriei cât mai mari, cu o singură încărcare. Ninebot KickScooter MAX G30 schimbă acest lucru cu o capacitate a bateriei de 551 Wh oferind o autonomie maximă de până la 65km, ceea ce înseamnă cea mai mare autonomie din clasa de trotinete electrice.

Categorii Lifestyle