Alist Bazar- noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările din toate domeniile. Iată ce ne-a atras atenția în această perioadă! 

answear.LAB lansează colecția capsulă Girl Power, prin care susține femeile în drumul lor spre succes

La începutul lunii septembrie, answear.LAB lansează Girl Power, o colecție vestimentară în ediție limitată ce va fi disponibilă exclusiv pe ANSWEAR, prin care susține femeile în drumul lor spre succes. Tot profitul obținut din colecția Girl Power va fi donat către Confederația Națională de Antreprenoriat Feminin (CONAF). Girl Power subliniază puterea femeilor, nevoia lor de independență care le permite să avanseze atât pe plan personal cât și profesional, să se dezvolte și să se împlinească în drumul pe care și-l aleg singure.

Downtown LA, noua colectie OPI pentru toamna lui 2021

Cu ocazia aniversarii a 40 de ani de existenta, OPI lanseaza o impresionanta colectie de toamna – Downtown LA – care ne poarta direct pe strazile din Los Angeles, astfel incât sa ne putem bucura de atmosfera din acest oras fabulos, unde cultura si modernul traiesc in simbioza. Cu 12 culori in trei sisteme diferite de culoare (Nail Lacquer, Infinite Shine, Gel Color), noua colectie ofera o paleta versatila de nuante prin trecerea de la tonurile de tranzitie la cele dramatice.

Tonuri delicate si fluide de lila si roz mixate cu nuante calde, dar metalice de toamna, de la roz metalizat la marouri bogate aurii. Tente indraznete de zmeuriu, burgund si verde pin sunt contrabalansate de nuante prafuite de bleu inchis si gri.

”In toamna aceasta, continuam calatoria catre orasul natal al brandului OPI pentru a completa sarbatorirea celor 40 de ani si vrem sa exploram o zona a orasului care a fost modelata de mostenirea culturala a mai multor generatii – centrul orasului Los Angeles.”, remarca co-fondatoarea OPI si Brand Ambassador, Suzi Weiss-Fischmann.

Downtown LA este o colectie expansiva, inspirationala, cu un spectru bogat in culori vibrante inspirate de arhitectura istorica a LA-ului, arta stradala si cerul deschis, atât din timpul zilei, cât si al noptii.

Tuborg lansează Campania Muzica Unește alături de David Guetta

Muzica înseamnă putere și magie. Muzica înseamnă viață. În același timp muzica are puterea de a ne unii indiferent cât de diferiți suntem. Ne mișcăm cu toții pe același ritm și ascultăm ca un singur suflet.

Dintotdeauna, pentru totdeauna, Muzica Unește! Oriunde ai fi, oricine ai fi, te miști în același ritm, inima îți bate în același ritm, cu aceeași putere. De aceea, David Guetta împreună cu Tuborg unește fanii din întreaga lume cu una dintre cele mai recente piese, Get Together.

Tuborg, împreună cu cel mai tare artist al momentului, te invită în turneu virtual cu piesa Get Together. Haide și tu alături de David Guetta și participă la show-uri pe tot globul. Pentru a intra în lumea virtuală, scanează QR codul de pe sticlele și dozele de Tuborg, apoi petrece alături de David Guetta, oriunde te-ai afla.

Campania Muzica Unește își dorește să aducă împreună toți iubitorii de muzică într-un singur ritm, acela al muzicii care răsună puternic. Împreună cu David Guetta, Tuborg oferă oportunitatea unor experiențe cu totul noi și memorabile.

David Guetta este reprezentativ pentru conceptul Muzica Unește prin întreaga sa carieră. Puțini artiști au capacitatea să împingă granițele dintre genuri muzicale și să influențeze întreaga industrie muzicală prin viziunea lor. “When Love Takes Over,” piesa de pe  primul său album din 2009, ‘One Love’, a fost #1 în UK, “I Gotta Feeling” cântată de Black Eyed Peas și produsă de Guetta, a devenit un hit mondial, fiind #1 în 17 țări.

 

Tohani da startul sezonului de cules in vie, #AcasaLaFeteascaNeagra, in podgoria de la Mosia de la Tohani

Tohani Romania da start la sezonul de cules in inima podgoriei de la Tohani, #AcasaLaFeteascaNeagra. Astfel, pe 25 septembrie si 2 octombrie, ȋi invita la cules de struguri pe cei care isi doresc sa afle cum se naste vinul si de ce Tohani pretuieste culesul manual pentru a desavarsi vinul perfect.

Gazda evenimentului va fi Cosmin Tudoran (Profu’ de vin).

Prima linie de produse 5 to go destinate retailului este disponibilă în magazine

 Începând cu luna august, 5 to go își extinde operațiunile în retail prin lansarea primei linii de produse dezvoltate special pentru acest segment. Gama de produse ready to drink pe bază de cafea conține trei sortimente: ESPRESSO Macchiato, CAPPUCINO Macchiato și LATTE Macchiato, ambalate în sticle de 230 ml. Acestea sunt disponibile în rețeaua Mega Image, într-o selecție de 150 de magazine.

Produsele ready to drink pe bază de cafea au câștigat popularitate în rândul consumatorilor în ultimii ani, fiind alegerea potrivită pentru persoanele cu un stil de viață activ, în continuă mișcare. 5 to go a început să lucreze la acest proiect în 2020, atunci când contextul pandemic a făcut dificil accesul celor din comunitatea 5 to go la produsele din cafenele. Astfel, o linie dedicată retailului a venit ca un răspuns natural la această provocare și ca o dezvoltare firească a brandului.

Plan de tratament stomatologic gratuit

În perioada 1 septembrie – 31 octombrie, în rețeaua Clinicile Dentare Victoria – Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina – beneficiezi de gratuitate la un plan de tratament stomatologic complet. Printr-o simplă programare, on-line sau telefonic, ai acces la un pachet de servicii care să te ajute să obții o dantură perfect sănătoasă: radiografie panoramică digitală sau computer tomograf, în funcție de cazul tău, scanare intraorală, consultație în cadrul căreia medicul va evalua starea sănătății tale orale, îți va oferi un diagnostic și îți va propune un plan de tratament personalizat.

Pentru a ne menține atât sănătatea corpului cât și cea mentală, avem nevoie de dinți sănătoși la fel de mult ca de o gură de aer proaspăt. La Clinica Dentară Victoria încurajăm pacienții să mențină o rutină în verificarea sănătății dinților, prin controale efectuate măcar o dată la fiecare 6 luni. Dinții noștri sunt ca un mecanism de ceas – o rotiță stricată poate duce la stricarea întregului sistem. De aceea le explicăm pacienților noștri că un tratament complet al tuturor problemelor dentare este mult mai eficient și poate asigura o sănătate dentară de durată. Prin comparație, simpla rezolvare punctuală a unei probleme poate duce în timp la afectarea celorlalți dinți și a stării generale de sănătate a pacientului. ”- Liana Maria Mariș, Doctor Stomatolog, Director Medical, Clinica Dentară Victoria.

 

Categorii Lifestyle