Alist Bazar- Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările din toate domeniile. Iată ce ne-a atras atenția în această perioadă! 

TEILOR continuă colaborarea cu Catrinel Marlon, prima ambasadoare a brandului

TEILOR, unicul retailer specializat exclusiv pe bijuterii din aur, diamante și pietre prețioase din România, continuă colaborarea cu Catrinel Marlon, prima ambasadoare a brandului.

O poveste începută acum 20 de ani, concretizată în 50 de magazine brick & mortar deschise în România și în spațiul international și nenumărate emoții oferite clienților. Un boutique deschis pe strada Teilor din Pitești a devenit, astăzi, unul dintre cele mai cunoscute branduri de bijuterii din România. În acest context, rădăcinile românești ale TEILOR sunt completate perfect de un ambasador care să ducă misiunea brandului mai departe.

În țara noastră, TEILOR este standardul excelenței în bijuterii. La fel și ambasadoarele care ni s-au alăturat de-a lungul timpului; ele excelează în domeniul lor de activitate. Catrinel Marlon este simbolul rafinamentului, al inspirației, simplității și bineînțeles, al frumuseții. Odată cu trecerea timpului, s-a creat o simbioză perfectă între imaginea ei și TEILOR. Suntem bucuroși să o avem alături și să ne reprezinte la nivel local, dar și în spațiul internațional.”, povestește Florin Enache, Owner TEILOR.

Povestea conturată alături de Catrinel Menghia a început încă din anul 2015, când TEILOR a ales-o ca ambasadoare pe plan local. În timp, brandul s-a bucurat de o expansiune puternică, atât în România, cât și la nivel internațional.

„Mă bucur de colaborarea longevivă pe care o am cu TEILOR, un brand românesc extrem de drag mie. Misiunea TEILOR se completează cu valorile mele și îmi definește feminitatea. În acest fel, rămân apropiată de comunitatea mea din România, cu care am o relație specială. Sunt fericită să continui parteneriatul cu un brand care, prin intermediul bijuteriilor, oferă pură emoție și inspirație fiecărui client”, afirmă Catrinel Marlon, Ambasadoare TEILOR.

Iubire, Fericire, Abundență, Magie și Echilibru, primele NFT-uri lansate de o actriță româncă. Ada Galeș inovează la Romanian Design Week.

Moment special vineri seară pentru lumea artistică din România! Actrița antreprenoare Ada Galeș a lansat o serie de 5 NFT-uri, sub formă de video, în cadrul Romanian Design Week! Premiera a fost marcată de o reuniune restrânsă a creatorilor de conținut, a artiștilor și a antreprenorilor din domeniul inovației digitale, pe 11 iunie, la Teatrul Național București, și a reprezentat o dublă noutate: Ada Galeș este prima actriță din România care a lansat astfel de produse artistice digitale, NFT-uri, iar Romanian Design Week a găzduit pentru întâia oară un astfel de eveniment.

Phoenix Experience este numele sub care s-au lansat cele 5 NFT-uri – Iubire, Fericire, Abundență, Magie și Echilibru, nume deloc întâmplătoare, fiindcă ele exprimă cele mai importante 5 emoții și stări în care Ada Galeș crede și pe care le are transpuse în lumânări parfumate din ceară naturală, în business-ul We Are Phoenix. Dorința ei a fost să ofere publicului o poveste completă, creativă, care să însemne mai mult decât interacțiunea cu un produs de consum:

„Sunt mândră că am reușit să mă exprim prin lansarea acestor NFT-uri! Sunt 5 video care reprezintă emoțiile transmise prin lumânările business-ului We Are Phoenix, pentru că ne-am dorit ca, în combinație cu arta, oamenii să poată interacționa cu produsul, să se întâlnească cu ceva din ei și să rezoneze cu atributul fiecărei lumânări. În același timp însă, NFT-urile sunt și despre creativitate, amuzament și interesul pentru new media, business și susținerea artiștilor. E o poveste în sine, de «împreună».

NFT-ul meu preferat este Iubirea, pentru că prezintă Planeta Pământ ca un întreg, așa cum e și iubirea, și mi-am dorit mult să-l reprezentăm astfel. După acest video și după ce am investit într-o lumânare, poate noi toți ne vom întreba cum e cu planeta, cu plasticul, cu iubirea, cu cei din jur. Țin să mulțumesc echipei împreună cu care-am pus la cale această lansare, pentru că n-aș fi reușit altfel – Aureliana Popa, co-fondator We Are Phoenix, Anca Prisăcariu, ilustratoarea lumânărilor, Andrei Cozlac, artist video, și Călin Țopa, compozitor. Mulțumiri merg și către Teatrul Național pentru găzduire, către echipa tehnică pentru sprijin, și, de asemenea, către Florin Boicescu, artist video, fără de care nu am fi putut expune instalația în cadrul evenimentului”, a declarat Ada Galeș.

„În premieră la Design GO, parte a festivalului Romanian Design Week, formatul a găzduit în 2021 și lansarea unor non fungible tokens (NFT-uri) făcute în parteneriat de către artiștii Ada Galeș, Anca Prisăcariu, Andrei Cozlac și Călin Țopa în cadrul evenimentului făcut de We Are Phoenix. Mă bucur că The Institute a contribuit și în acest mod la sprijinirea dezvoltării industriilor creative din România“, a declarat Andrei Borțun, fondator al Romanian Design Week.

Ana Wagner a lansat o colecție de butoni de porțelan pictat manual denumită NAUTILUS

“Nautilus” – simbol al perfectiunii si frumusetii – este titlul celei mai noi colectii de bijuterii a manufacturii Wagner Arte. Aceasta este dedicata verii 2021 si calatoriilor de care ne este atat de dor.  Subtitlul colectiei spune totul.  “Adulmeca marea, simte cerul. Lasa-ti sufletul sa-si ia zborul”
“Nautilus” este, in esenta o colectie de butoni unisex, dedicata celor iubitori de natura privita dinspre mare spre tarm, de frumos si de bucuria de a fi prin Calatorie.

Malibu Collection, noua colecție de culori de vară de la OPI. Se anunță zile însorite pentru vara lui 2021 cu noua colecție Malibu de la OPI!

În spiritul festival al aniversării de 40 de ani de culoare, OPI ne surpinde cu o nouă colecție inspirată de spiritul celei mai iubite și mai faimoase plaje americane, Malibu.

Recent lansata colecție de către Professional Brands – OPI România înglobează șase nuanțe puternice, saturate, wow și alte șase tonuri neutre, sofisticate. 12 culori ideale pentru tranziția de sezon, prezente în trei formule diferite – Gel Color, Infinite Shine și Nail Lacquer, care aduc împreună pigmenții vibranți și nuanțele neutre într-o paletă surprinzător de vibrantă.

Inspirate din culorile apusului, tonurile calde de crăițe, caise coapte și rozuri strălucitoare completează magic nuanțele de violet strălucitor, verzuliu și castaniu. Pentru ca apoi, să se întâlnească cu tonuri de azuriu lăptos, ivoar și roz pur și să te poarte direct pe plajele fermecătoare din LA. Tușa finală a colecției o aduc culorile naturale de roz cald, maro auriu și crem închis.

Colecția Malibu este un mix fresh și energic de culori, ceea ce o face ideală pentru Nail Art, în special pentru designul simplu și stilat, în tonuri neutre, care vin să echilibreze și să atragă atenția spre puncte luminoase de culoare, forme geometrice abstracte, contemporane cu manichiură franțuzească.

”Vara aceasta continuăm să sărbătorim aniversarea de 40 de ani a brandului, după strălucirea și glamour-ul Hollywood-ului, țintim către următoarea destinație favorită din Los Angeles, Malibu”, spune co-fondatorul și brand ambasadorul OPI, Suzi Weiss-Fischmann. ”La 30 de mile de Oceanul Pacific, se află o comoară nebănuită care oferă o nesecată inspirație la nivel de culoare și bucurie, pornind de la nuanțele apusului de vară până la câmpurile de flori sălbatice și tonurile oceanului, plajelor și stâncilor”, povestește Suzi.

Ecozar.ro propune o cremă specială pentru protecția solară

Ecozar.ro iti ofera o gama variata de produse bio pentru protectie solara, de la lotiuni de protectie solara pentru fata, uleiuri de plaja, spray accelerator de bronzare pana la lotiuni calmante dupa soare. Indiferent daca iti doresti creme de protectie solara cu SPF ridicat sau mai mic, pe Ecozar gasesti exact ce ai nevoie, de la cei mai cunoscuti producatori din domeniu.

Primul si cel mai important produs pe care trebuie sa il ai in permanenta cu tine este crema pentru protectie solara. De preferat o crema rezistenta la apa si cu factor de protectie 45.  Lotiunea pentru protectie solara de la Jason ofera protectie adecvata pentru intreaga familie, disponibil intr-un format practic de 113 g pentru a-l lua cu dumneavoastra pretutindeni.  Lotiunea are SPF 45 cu protectie UVA/UVB, este non-grasa, fara ulei,rezistenta la transpiratie si ideala pentru activitatile in aer liber, pentru drumetii, joaca sau inot, ajuta la prevenirea arsurilor solare, care pot duce la imbatranire prematura. De asemenea contine antioxidanti din extract de acai, principal ingredient in tratamentele anti-ageing.

Tiffin University SUA, cu programe de Executive MBA și de Licență în Administrarea Afacerilor desfășurate în București, oferă viitorilor studenți burse în valoare totală de 500.000 Euro. Bursele se acordă studenților BBA (Bachelor of Business Administration) pe toată durata celor patru ani de studiu, respectiv pentru cei doi ani în cazul programului de EMBA.

Având în vedere criza din ultimul an, care a evidențiat mai mult ca niciodată că valoarea de bază a companiilor este resursa umană bine formată, tot mai multe persoane din top management sau din alte poziții cheie se orientează către programe de dezvoltare personală și profesională.

Astfel, Tiffin University vine în susținerea lor și oferă 25 de burse pentru programul de EMBA și 25 de burse pentru cel de licență în administrarea afacerilor, în valoare totală de peste 500.000 euro. În funcție de rezultatele, mediile și experiența profesională, după caz, a aplicanților, numărul burselor acordate poate fi suplimentat.

Sunt manageri care, deși au ani de experiență și gestionează deja echipe, sau conduc afaceri impresionante, vor să se perfecționeze. Și asta este ceva excelent. Cei mai mulți dintre absolvenții programului nostru de EMBA au recunoscut că, după finalizarea unui astfel de program, au avut performanțe profesionale mult îmbunătățite și s-au simțit mai competitivi într-un mediu de business aflat în continuă schimbare. Este și motivul pentru care multe dintre companii aleg să investească în angajații lor și finanțează parțial sau integral programe precum cel de EMBA”, declară Roxana Farrugia, director de programe MBA și BBA la Tiffin University România.

Tiffin University promovează sistemul learning by doing, prin intermediul căruia studenții au ocazia să dezbată și să lucreze pe studii de caz reale, utile în momentul socio – economic actual.  Cunoştinţele teoretice se transformă în experienţă practică. Toate acestea sunt elemente esențiale pentru succesul în orice domeniu de afaceri şi nu numai.

Înscrierile sunt deschise la ambele programe si se pot face până în septembrie, în măsura locurilor disponibile, urmatoarele serii de studenți pentru BBA și manageri pentru EMBA urmând să înceapă în octombrie.

Mai multe informații despre Facultatea de Administrarea Afacerilor Tiffin găsiți pe site-ul oficial al Universității, sau pe canalele de social media Facebook si Instagram.

Categorii Lifestyle