Alist Bazar- Noutățile săptămânii


Și în această săptămână avem parte de lansări din toate domeniile. Detalii, în cele ce urmează.

Redă strălucirea și vitalitatea pielii cu gama C-VIT, de la Sesderma. Gama conține un cocktail antioxidant puternic format din Vitamina C, gingko biloba, quercetină și pterostilben, care face pielea mai frumoasă, luminoasă, uniformizată și protejată de radicalii liberi. Vitamina C din compoziția produselor Sesderma este de ultimă generație și încapsulată în nanolipozomi cu un nivel înalt de pătrundere în piele.

AVON lansează Muzeul Poveștilor de Dragoste din Izolare, o colecție virtuală a poveștilor de dragoste din perioada izolării și a obiectelor care le definesc, inspirată de colecția de parfumuri This Love. Today. Tomorrow. Always. Muzeul este găzduit pe platforma Instagram @DragosteaDinIzolare și își propune să realizeze o retrospectivă a anului 2020 despre ,,testul” prin care au trecut relațiile de cuplu, cu scopul de a celebra dragostea care supraviețuiește în fața oricărei provocări – și nu oricum, ci cu multe povești de spus. Oricine poate înscrie povești, iar AVON invită cuplurile să contribuie cu un ,,exponat” la muzeu.

Iată numai câteva dintre poveștile ,,expuse” până acum:

Căsuța de la țară. „Am dus tare mult lipsa ieșitului în natură și călătoriilor, lucru care a ridicat ceva tensiuni. Am depășit și acest obstacol când am am ales să căutăm propriul nostru spațiu verde și am decis să ne cumpărăm o căsuță mică, micuță la munte, dar cu muuuult spațiu.” – poveste expusă de Raluca M.

Stejarul în ghiveci. Stejarul ăsta pe care-l vedeți în brațele lui Emil, are 6 ani şi jumătate, şi dintr-o ghindă încolțită în pădurile de pe marginea Neajlovului, unde-şi plimbau dragostea tânără, a prins rădăcini în ghiveciul lor de-nceput. Şi le-a devenit simbolul înflorii lor, ani la rând.” – poveste expusă de Christina One, social media influencer.

Mai multe povești pot fi descoperite pe pagina de Instagram DragosteaDinIzolare.

Ai grijă de tine și familia ta cu produsele Septona! Felul în care alegem produsele personale de îngrijire este de cele mai multe ori modul în care ne arătăm grija pe care o purtăm celor dragi, dar și respectul față de noi înșine și mediul înconjurător. După aceleași principii se ghidează și compania grecească Septona. Produsele Septona sunt pentru întreaga familie, cu un portofoliu bogat și perfect adaptat celor mai exigente și mai diversificate nevoi: Șervețelele antibacteriene, Șervețelele pentru pielea delicată a bebelușilor, Bețișoare biodegradabile, Dischete demachiante. Produsele Septona pot fi achiziționate din hyper-marketuri, super-marketuri, Bebetei și online.

Întăritorul de unghii, un tratament pe care trebuie neapărat să îl încerci. O.P.I Nail Envy este un tratament iconic ce poate rezolva problemele unghiilor multora dintre noi, deoarece a fost creat în șase formule unice, pentru a vindeca majoritatea problemelor cu care ne confruntăm de-a lungul vieții. Așadar, dacă ești o persoana căreia i se exfoliază unghiile, sau poate vrei un finish mat, care să întărească unghia, încearcă tratamentul O.P.I Nail Envy. Acest produs poate fi folosit de sine stătător, sau ca bază pentru orice gen de manichiură. Dacă îl porți fară culoare deasupra, pentru mai multă eficiență iți recomandăm să aplici două straturi de la început, apoi zilnic să mai adaugi încă unul. După o săptămână le poți îndepărta cu orice gen de produs special de curățare al unghiilor. Repetă tot acest proces pentru încă 7 zile. Formula tratamentului O.P.I Nail Envy a fost creată pentru a întări unghiile moi sau deteriorate.

Herbalife Nutrition s-a clasat pe primul loc la nivel mondial la categoriile managementul greutății și stare de bine în topul Euromonitor International Ltd. Compania continuă să-și mențină poziția în top, pentru al cincilea an consecutiv, la alte trei categorii Euromonitor

Herbalife Nutrition (NYSE: HLF), companie globală în domeniul nutriției, a fost desemnată drept brandul nr. 1 la nivel mondial la categoriile managementul greutății și stare de bine1 de către Euromonitor International, o companie independentă de cercetare a pieței. De asemenea, compania a obținut prima poziție la nivel mondial, pentru al cincilea an consecutiv, și la categoriile de management al greutății2, înlocuitori de masă3 și la categoria combinată de înlocuitori de masă și suplimente proteice4.

“Faptul că am fost desemnați brandul de top la nivelul industriei reprezintă o realizare pentru care ne bucurăm toți cei implicați în demersul nostru ferm de a oferi produse de cea mai înaltă calitate și cu cel mai bun gust”, a declarat John Agwunobi, Președinte și CEO, Herbalife Nutrition. “Suntem dedicați obiectivului de a furniza produse nutritive care îmbunătățesc obiceiurile alimentare și care au efecte de durată pentru cei care își doresc să aibă un stil de viață mai sănătos.”

În fiecare an, compania primește numeroase premii pentru produsele sale de înaltă calitate, ce au la bază studii științifice. Aceste premii sunt acordate de media, agenții guvernamentale și companii de cercetare în domeniul consumului.

Categorii Lifestyle