Alist Bazar- noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem parte de lansări din toate domeniile și campanii care ne-au atras atenția. 

A dus broderiile de la Tismana, pe podium la New York! Designerul Dorin Negrău, pentru a două oară cu o colecție online la New York Fashion Week! Dorin Negrău este singurul designer internațional de origine română care a fost prezent aseară, pentru a doua oară, cu o colecție online, DNFW21, în plină pandemie la New York Fashion Week. În preajma aniversării celor 145 de ani de la nașterea lui  #ConstantinBrancusi designerul lansează colecția FW 21 în care #DorinNegrau readuce în atenție limbajul străvechi al  broderiilor manuale din satul natal al marelui sculptor Constantin Brâncuși, direct la New York. Colecțiile sale integrează broderii tradiționale realizate manual de meșteri tradiționali direct pe materiale naturale, din materii prime ecologice biodegradabile, țesute de aceștia.

Pentru FW21, Dorin Negrau aduce  în atenția iubitorilor modei și a tradițiilor, limbajul străvechi al  broderiilor manuale din satul natal al marelui sculptor Constantin Brâncuși direct la New York, fiind pe urmele lui Brâncuși, la muzeul de artă contemporană MOMA, din New York.

“Sunt bucuros că am reușit să duc la New York Fashion Week o nouă colecție feminină diafană, romantică, inspirată din motivele tradiționale bărbătești de pe sacoul schileresc din zona Tismana. Și anul acesta, FDLA, Federația Designerilor din America Latină, m-au invitat să fiu alături de ei la NYFW. Am fost singurul designer român prezent pentru a doua oară la NYFW cu o colecție DNFW21 online, în formă digitală, în plină pandemie.“, spune acesta.

Lycon a creat o gamă perfectă pielea ta. Cu siguranță dacă te epilezi te deranjează mâncărimea pielii, firele crescute sub piele, uneori senzația de iritare. Dar toate aceste neplăceri pot fi evitate cu rutina de îngrijire potrivită. Recunoscută ca “Regina epilatului”, australianca Lydia Jordane a creat în tinerețe prima ceară în bucătaria părinților, comandând ingrediente în secret. Câțiva ani mai târziu, cu ajutorul tatalui ei, chimist cosmetic de profesie, a reușit să descopere formula perfectă ce dă rezultate uimitoare și care azi e lider mondial de piață în rândul profesioniștilor si SPA-urilor de lux. Brandul Lycon a apărut în 1987, fiind acum distribuit în întreaga lume și privit ca un produs de lux pe întreg globul.

Lycon a fost adus în România în urmă cu 5 ani și, odată cu el, rutina de epilat SPA care l-a făcut celebru în întreaga lume. În luna februarie a fost lansat și shopul Lycon, dedicat produselor complementare epilatului, gândite să completeze experiența avută în salon.

Cu formule blânde, vegane, netestate pe animale și fără gluten, acestea previn sau tratează pseudofoliculita, ajută la întârzierea semnelor de îmbătrânire, hrănesc și reechilibrează pielea atât după fiecare procedură de epilat cât și în rutina de îngrijire zilnică.

Maria Nila lansează gama Eco Therapy Revive. Ca o modalitate de a imbratisa filozofia noastra bazata pe frumusetea sustenabila, Maria Nila face urmatorul pas catre o lume mai prietenoasa cu lansarea unei noi game de ingrijire a parului in 3 pasi – Eco Therapy Revive. Aceasta noua gama isi propune sa reinvie parul cu tehnologia de curatare micelara si proteine botanice si este prima gama lichida de la Maria Nila care are o formula complet naturala si organica, certificata de ECOCERT. Noua gama vine, de asemenea intr-un ambalaj fabricat din plastic oceanic reciclat si la fel ca in cazul tuturor produselor Maria Nila, totul este 100% vegan. Datorita Eco Therapy Revive, Maria Nila vine in sprijinul tuturor pentru a face un pas catre o lume mai prietenoasa.

 ECCO s-a gandit sa iti vina in ajutor. ECCO lansează ECCO ZIPFLEX, colecția care îmbină ”look-ul” urban cu o flexibilitate extremă.  Construit cu un design inspirat de … un fermoar, acest pantof dinamic si extrem de usor de purtat ofera un ”street look” fresh, premium, care vine ca un … statement! Deoarece talpa injectata, dintr-o singura componenta, este ultra-flexibila, oricine se va bucura de un confort suprem, de ultima generatie, in timp ce insertiile de cauciuc din talpa vor asigura un contact complet cu solul si vor oferi stabilitate in momentul purtării.

Myra, prima aplicație mobilă de educație pentru sănătate sexuală în limba română, este acum disponibilă gratuit pe App Store și Google Play

SECS – Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală lansează Myra, prima aplicație mobilă de educație pentru sănătate sexuală în limba română. Aplicația oferă utilizatorilor informații despre relații, contracepție, sexualitate, sarcină, fertilitate și infecții cu transmitere sexuală. Myra este o aplicație „all in one”, utilă tuturor utilizatorilor de peste 15 ani, atât pentru tineri, cât și pentru persoanele adulte, și poate fi descărcată gratuit pe telefonul mobil, din App Store, Google Play și AppGalery.

VIDEO APLICAȚIA MYRA

Myra este un ghid virtual util tinerilor pentru o dezvoltare sănătoasă. Cu ajutorul aplicației, tinerii pot lua decizii bine informate, pot adopta comportamente sănătoase și își pot menține sănătatea sexuală. Myra vine în sprijinul tinerilor cu o gamă completă de teme și instrumente de educație sexuală, fiind concepută pentru a combate concepțiile greșite, informațiile incorecte sau alte probleme legate de sănătatea sexuală. Aplicația include rubrici dedicate, precum „Despre relațiile mele și starea de bine”, „(Cred că) sunt însărcinată”, „Corpul, igiena și sexul” etc., un calendar al fertilității, precum și o secțiune cu contacte utile.

TOMMY HILFIGER & FUTURELEARN – PARTENERIAT MENIT SĂ INSPIRE SCHIMBAREA SOCIALĂ PRIN EDUCAȚIE ONLINE

Tommy Hilfiger anunță asocierea cu platforma de învățare online, FutureLearn, inițiată din dorința de a inspira schimbarea prin proiectarea și crearea accesului la un portofoliu unic de cursuri educaționale cu un important impact social. Pornind de la convingerea comună că pentru a crea un viitor mai bun trebuie întâi să creăm cele mai bune versiuni ale noastre, cursurile Tommy Hilfiger sunt disponibile gratuit pe FutureLearn, abordând subiecte esențiale, sociale și de sustenabilitate. Acest parteneriat se bazează pe campania Primăvara 2021 TOMMY HILFIGER, care se concentrează în jurul temei”Moving Forward Together”. Astfel, fiecare activist implicat în această campanie va găzdui un curs FutureLearn. Primul curs va fi lansat pe FutureLearn.com începând cu 15 februarie 2021.

Vrem nu doar să îi inspirăm, ci să le și oferim oportunitatea fanilor noștri să facă o diferență pozitivă în viața lor și a celorlalți,”, a spus Tommy Hilfiger. „Crearea unor cursuri gratuite și esențiale, prin intermediul platformei FutureLearn este o modalitate prin care îi echipăm pentru a face acest lucru. Aceste cursuri online, orientate spre o tematică socială, abordează subiecte care nu sunt întotdeauna acoperite în școli, dar sunt atât de importante astăzi. Pentru a merge mai departe împreună (”moving forward together”), cu toții trebuie să aflăm mai multe despre noi înșine, despre comunitățile noastre și despre planetă, și exact asta ne învață cursurile noastre.”

FutureLearn transformă educația, oferind publicului acces la cursuri esențiale, făcând ca experiența de învățare online să fie plăcută și accesibilă. Pentru a dota pe deplin participanții cu instrumentele și înțelegerea necesare pentru a stimula schimbările sociale, cele cinci cursuri FutureLearn concepute de Tommy Hilfiger se concentrează pe sustenabilitate, comunitatea LGBTQIA +, creșterea încrederii de sine și construirea unei comunități. Prin intermediul platformei, participanții vor avea un spațiu sigur pentru a explora experiențe diverse, a-și împărtăși visele personale și provocările unice. Fiecare curs își propune să transforme pasiunea în acțiune investigând modalități de a efectua schimbări pozitive.

Bariéderm Cica Ulei susține și îngrijește pielea. De-a lungul vieții, corpul unei femei trece prin numeroase schimbări, iar fiecare experiență, dar și vârsta, își lasă amprenta asupra pielii. Uriage Bariéderm Cica Ulei combină expertiza medicală și beneficiile naturii pentru a ajuta corpul în diferitele sale etape: înainte și după sarcină, inclusiv alăptare, creștere în greutate, post-operații etc.

Cu 99.9% ingrediente naturale, Bariéderm Cica Ulei a fost conceput pentru estomparea și tratamentul vergeturilor și al cicatricilor recente de pe corp, fiind combinația perfectă între natural și dermatologic. Produsul are acțiune dublă & completă: acțiune de prevenție (îmbunătățește elasticitatea pielii, prin calitatea si beneficiile ingredientelo) și acțiune corectoare (accelerează procesul de vindecare).

Bariéderm Cica Ulei are toleranță excelentă asupra pielii, cu 99.9% ingrediente naturale, fără alergeni, fără parfum, având absorbție rapidă, pentru îmbrăcare imediată.

Motivi lanseaza pe platformele digitale din toate tarile unde este prezent MOTIVI LO(VE)FT, o poveste despre dragoste, prietenie, glamour și feminitate. Viața reală și social media sunt conectate intr-o intriga care pune in lumina tendintele momentului si stilul de viata social la care am putut doar visa in ultimul an. Urmărește aventurile protagonistelor Giulia, Bea, Ilaria și Laura și trăiește toate emoțiile unei Motivi Girl!

 

Categorii Lifestyle