Alist Bazar- noutățile săptămânii

În plină vară, lansările se țin lanț. Iată ce ne-a atras atenția în aceste zile!

Yves Saint Laurent Beauty a deschis primul boutique din Europa, la București, în Băneasa Shopping City

YSL Beauty boutique oferă acces la produse și servicii exclusive, care nu sunt comercializate în alt magazin pe teritoriul țării, precum colecția de parfumerie Le Vestiaire Des Parfums sau cea pentru îngrijirea excepțională a pielii – Or Rouge. Pentru o experiență YSL completă,  tehnologia ModiFace va integra componente de realitate augmentată și inteligență artificială, care vor ajuta consumatorii să aleagă cele mai potrivite produse de machiaj.

„Suntem încântați că am reușit să deschidem primul Boutique monobrand al brandului Yves Saint Laurent din Europa în România, la București, în Băneasa Shopping City. A fost o muncă enormă în spatele acestui proiect. O echipă talentată și super motivată a făcut posibilă „oferirea” acestui spațiu unic consumatorilor din România, în premieră europeană”, a declarat Cosmin Ban, General Manager al Diviziei de Lux din cadrul L’Oréal România.

 

CCC deschide un magazin nou în Târgu Mureș

În această vară CCC a deschis cel de-al treilea magazin în Târgu Mureș, în centrul comercial Shopping City Târgu Mureș. Astfel, rețeaua națională de magazine CCC ajunge la 73 de unități. După deschiderea unui nou magazin în Miercurea Ciuc, în noul centru comercial NEST Retail Park, pe 15 mai, magazinul CCC din Târgu Mureș este al doilea care se deschide de la începutul anului și până acum.

Pandemia a avut un impact puternic asupra strategiilor de business, vânzărilor și activităților operaționale în întreg sectorul de retail tradițional. Anul 2020 este unul foarte atipic și pentru noi și suntem nevoiți să ne ajustăm activitățile noii realități, depunem eforturi să derulăm operațiunile într-un ritm relativ normal și să continuăm procesele de vânzare în condiții de distanțare socială, aplicând în același timp cele mai bune măsuri de siguranță posibile pentru angajații și clienții noștri. Într-un context atât de instabil, este dificil să faci planuri strategice sau estimări”, declară Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Pe de altă parte, e-commerce-ul a avut parte de o creștere neașteptată în timpul pandemiei și a menținut o traiectorie ascendentă și ulterior. CCC România a lansat la mijlocul lunii martie pe piața locală magazinul online, disponibil la ccc.eu/ro/. Clienții din România pot alege din mii de modele diferite prin intermediul portalului de e-commerce care le oferă, totodată, și livrare gratuită la domiciliu, precum și promoții speciale.

 

Noi branduri de top pe ANSWEAR.ro: Furla, Hugo Boss, Max&CO, costume de baie Michael Kors, Swarovski, Stefanel, All Saints, Dsquared2, Cavalli Class, GAP și Samsonite

Answer adăugat în portofoliul său noi branduri premium cu notorietate în întreaga lume: Furla, Hugo Boss, Max&CO (grupul Max Mara), costume de baie Michael Kors, Swarovski, Stefanel, All Saints, Dsquared2, Cavalli Class, GAP și Samsonite.

Iubitorii de fashion online și branduri de top își pot alege de pe ANSWEAR.ro piese vestimentare și accesorii din colecțiile noilor branduri ce se regăsesc pe site și își pot crea outfit-uri în tendințele noului sezon estival.

Specialiștii de la ANSWEAR.ro au realizat o serie de tips & tricks despre cum să-ți alegi piesele vestimentare astfel încât aparițiile tale de vara aceasta să fie remarcabile

CALVIN KLEIN, INC. și SARKK SA deschid un nou magazin CALVIN KLEIN JEANS în Cluj

Calvin Klein, Inc., o filială deținută integral de PVH Corp. [NYSE: PVH], și SARKK SA, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză al CALVIN KLEIN în România, anunță deschiderea unui nou magazin CALVIN KLEIN JEANS în luna iulie 2020. Magazinul este primul localizat în afara Bucureștiului, în Cluj-Napoca – unul dintre cele mai mari orașe din România, și este parte a planului de acțiune pentru dezvoltarea brandului pe piața românească.

Prezent în unul dintre cele mai importante și binecunoscute centre comerciale – Iulius Mall Cluj – noul magazin CALVIN KLEIN JEANS propune o varietate mare de produse vestimentare, conturate de un stil minimalist și culori reprezentative. Liniile cochete și moderne cuprind îmbrăcăminte din materiale superioare, o atenție inimitabilă la detalii și o execuție inegalabilă care emană calitate la cel mai înalt nivel. Atemporale, și totuși contemporane, clasice, dar provocatoare, colecțiile de vară pentru bărbați și femei includ piese iconice din denim, precum și încălțăminte casual și accesorii, toate concepute pentru a vă pune în evidență aspectul indiferent de stilul care vă caracterizează. Stiluri extraordinare, inspirate de arhivă și totodată noi, sunt definite prin funcționalitate și utilitate. Împrospătate cu detalii cu logo-uri îndrăznețe, îmbrățișează incluziunea cu piese esențiale de toate dimensiunile, ce încurajează oamenii să se exprime cu fiecare ocazie. Inovatoare, de ultimă generație și cu un stil uimitor, îmbrăcămintea inspirată de podium nu a fost niciodată atât de transcendentă sau completă.

Noul magazin CALVIN KLEIN JEANS prezintă cel mai recent concept CALVIN KLEIN de design, cu o estetică modernă, minimalistă și simplă, finisaje din beton și detalii în culori pop-up atât de reprezentative pentru valorile de bază ale brandului.

Categorii Lifestyle