Alist Bazar- Noutățile săptămânii

Se pare că lumea modei revine la normalitatea de dinainte de pandemie. Prin urmare, am aflat că se deschid primele magazine CALVIN KLEIN UNDERWEAR și CALVIN KLEIN JEANS în România, am văzut și care sunt cele mai hot modele de sandale ale verii, dar și care este cel mai nou deliciul olfactiv de la Nina Ricci.

CALVIN KLEIN, INC. și SARKK SA deschid primele magazine CALVIN KLEIN UNDERWEAR și CALVIN KLEIN JEANS în România

Calvin Klein, Inc., o filială deținută integral de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță deschiderea primelor magazine CALVIN KLEIN UNDERWEAR și CALVIN KLEIN JEANS în București, România, pe data de 15 iunie 2020. Magazinele, care sunt localizate în interiorul a doua dintre cele mai mari centre comerciale – ParkLake Shopping Center și București Mall – sunt operate de SARKK SA, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză CALVIN KLEIN în România. Acestea vin ca parte a planului de dezvoltare a brandului pe piața din România.

Cu o suprafață de 95 mp în ParkLake Shopping Center, magazinul CALVIN KLEIN UNDWERWEAR va face disponibile pentru public cele mai noi colecții CK UNDWERWEAR pentru femei și bărbați. Produsele din colecțiile de Primăvară-Vară 2020 prezintă piese emblematice esențiale, reimaginate. Cu texturi atrăgătoare de tip touch-me, culori captivante și imprimeuri artistice în ediție limitată, acestea invită clienții să exploreze modele care surprind mințile tinere. Situat în București Mall, primul magazin CALVIN KLEIN JEANS își folosește spațiul de 160 mp pentru a prezenta cele mai recente colecții CK, precum CK Jeans, CK Footwear & Accessories și CK Underwear, toate destinate atât femeilor, cât și bărbaților.

Echipa CALVIN KLEIN a luat toate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților.

Sezonul sandalelor – cele mai hot modele ale verii

Este momentul să lăsăm în stand by previziunile stilistice de la fashion week și să ne reinventăm în jurul dragostei de libertate cu ținute romantice, comode și ultra-feminine. Gaderoba de vacanță se poartă inclusiv la birou și Deichmann a pregătit o colecție de sandale ultra-fashion la prețuri senzaționale care să o pună în valoare.

Tonurile pastelate trec de la desert la picioarele noastre, asortate unei pedichiuri în culori gurmande. Color is the new black- alege sandalele cu toc pătrat și poartă-le cu fuste 3/4 din in de inspirație retro.

Armonia culorilor și materialelor face ca vara să fie mai frumoasă- sandalele cu platformă și gențile cu inserții de pai sunt noii sneakers din acest sezon fierbinte, așa că asigură-te că ai măcar o pereche de platforme pe care să o porți cu rochii mini vaporoase și accesorii hand-made boho.

Nina Ricci a lansat un nou parfum: Nina Rose

Flaconul în formă de măr, o imagine emblematică a parfumeriei, revine  în atenția noastră cu o nouă esență. Povestea parfumurilor Nina Ricci continuă cu Nina Rose, un deliciu olfactiv gurmand, cu accente proaspete.

Notele efervescente de bergamotă şi lămâie se unesc cu accentele zemoase de pară, pentru a crea un acord luminos şi ultra-fresh.  Accentul acid se îmbină cu aroma catifelată de portocală şi cu esenţa de neroli și iasomie. În timp ce tandreţea acestui buchet floral se extinde şi se transformă într-un val de mosc, lemnul de cedru oferă o adiere modernă compoziţiei.