Alist Bazar. Ce ne-a atras atenția, în această săptămână

Și în această săptămână avem parte de lansări din toate domeniile și campanii care ne-au atras atenția. 

LUXURIOUS® – Grijă pentru fiecare zâmbet. Zâmbetul este o formă de salut universală, cea mai plăcută expresie a trăirilor și a sentimentelor, iar un zâmbet larg și strălucitor este molipsitor și transmite emoții pozitive. LUXURIOUS®DENTAL CARE este o colecție de 6 paste de dinți adaptate pentru nevoi diferite, pentru diverse categorii de vârstă, dar și pentru pacienți cu nevoi speciale: diabet, homeopatie, sarcină și alăptare. Cu un design glam și foarte ușor de pus pe etajera din baie – tubul stă în picioare și îți poți pune exact câtă pastă ai nevoie – produsele gamei ți se vor părea prietenoase & superfun.

Gama conține: LUXURIOUS FAMILY – Pastă de dinți pentru protecție zilnică multiplă a cavității bucale, cu fluor și calciu. Combate placa, cariile dentare și gingivita. Conferă respirație proaspătă, de lungă durată. LUXURIOUS SENSITIVE – Pastă de dinți cu fluor pentru ameliorarea rapidă a sensibilității dentare la frig și cald. Protejează dinții de aciditate și carii. LUXURIOUS WHITENING – Pastă de dinți pentru albirea dinților. Albește dinții, îndepărtând eficient petele de suprafață. Întărește smalțul dinților și îi protejează de apariția cariilor. LUXURIOUS DIABETICS – Pastă de dinți pentru diabetici cu fluor organic și calciu. Hidratează mucoasa bucală și calmează iritațiile. Fortifică apărarea antibacteriană a cavității bucale.

AFI Cotroceni oferă bucureștenilor noi experiențe în  2021 găzduind deja două proiecte/inițiative culturale: hub-ul Centrului de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, un spațiu pentru învățare și petrecere a timpului liber într-un mod educațional-recreativ de către copii și adolescenți, precum și Muzeul Kitschului Românesc, o expoziție menită să readucă sentimentul de nostalgie față de trecutul nostru, prin intermediul conceptelor, obiectelor și decorațiunilor specifice anilor 80-90.  De asemenea, Muzeul Simțurilor este deschis 365 de zile pe an/permanent, fiind destinația favorită a tinerilor și a părinților  care vor să experimenteze alături de cei mici.

Inspirat de noua gamă de parfumuri Attraction Desire, AVON lansează primul joc dedicat reaprinderii pasiunii în cuplu. După un an de pandemie, rutina de cuplu s-a schimbat. Vacanțele au fost înlocuite cu serialele pe canapea, cinele romantice cu jocuri de societate și aniversările s-au petrecut… în pijamale.

În luna iubirii, AVON își propune să reaprindă pasiunea în cuplu cu noua gamă de parfumuri Attraction Desire, pentru ea și el, lansată împreună cu primul joc al brandului pentru cupluri – Quiz-ul ÎndrăgosTestul și boardgame-ul The Attraction Desire Game. Create de parfumiera româncă Gabriela Chelariu, noile parfumuri au la bază note irezistibile de cireșe negre și oferă o explozie de senzații ce încântă simțurile.

Attraction Desire pentru Ea aprinde scânteia pasiunii cu aroma cireșelor negre, ce se îmbină subtil cu note de iasomie orientală și chihlimbar, în timp ce esența Attraction Desire pentru El se distinge prin accentele picant-lemnoase, dublate de note de orris. Asemeanea unui parfum elixir, Attraction Desire reaprinde pasiunea arzătoare și se transformă în secretul iubirii care nu se stinge.

Pune tusea la colț cu Imunotus®. Dacă te confrunți cu o tuse productivă, Fiterman Pharma îți vine în ajutor cu gama care pune tusea la colț. Imunotus Forte conţine ingrediente active naturale, care contribuie la menţinerea stării de sănătate a căilor respiratorii și la funcționarea normală a sistemului imunitar, fiind indicat pentru fluidizarea secrețiilor mucoase și favorizarea expectoraţiei. Destinat adulților și copiilor de peste12 ani, Imunotus Forte nu conţine coloranţi sintetici sau conservanţi. Efect cu doar un plic/zi.

Celor mici le sare în ajutor siropul Alinan® Imunotus® Iedera, un supliment alimentar pentru sănătatea căilor respiratorii, special conceput pentru a fi administrat copiilor cu vârsta peste 2 ani. Pe lângă eliberarea căilor respiratorii, siropul contribuie și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Crama THE ICONIC ESTATE, parte a Alexandrion Group, relevă noua identitate vizuală a gamei Millennium, care ilustrează într-o manieră modernă atributele esențiale ale gamei: distincție și prospețime. Gama Millennium a luat naștere în anul 2000 pentru a marca trecerea într-un nou mileniu, definit prin evoluție și transformare. Propunerea pentru acest moment marcant este compania unui vin spumant cu o personalitate puternică și tânără, care animă momentele zilnice de sărbătoare și îi conduce pe consumatori într-o călătorie senzorială fascinantă. Noua identitate vizuală pornește de la povestea brandului, pe care o revitalizează prin elemente de design care comunică beneficiile și caracteristicile brandului cu mai multă elocvență, amplificând valoarea sa în categoria vinurilor spumante.

Love couple in Summer travel arguing about way to go. Shopping together. Relationship difficulties

Oferte inedite la Târgul Online de Turism: DERTOUR oferă vacanțe all inclusive gratuite celor care s-au despărțit de jumătatea lor în 2020  București, 11 februarie 2021 – Dacă te-ai despărțit de partener în 2020, DERTOUR îți oferă o vacanță pentru noi începuturi pe tărâmuri însorite.  Anul trecut a pus la grea încercare și cuplurile. De aceea, în preajma Valentine’s Day, DERTOUR va oferi vizitatorilor la Târgul online de Turism un pachet inedit: vacanțe pentru noi începuturi celor care s-au despărțit în ultimul an. Cei care au rămas cu inima frântă în anul pandemiei și sunt nevoiți să petreacă Valentine’s Day singuri sunt invitați să se înscrie la concursul pentru o vacanță gratuită pe www.dertour.ro/targ-turism pe perioada Târgului online de Turism, până pe 20 februarie 2021. Tragerea la sorți va avea loc în ultima zi de Târg, duminică, 21.02. Valoarea premiilor este de 2.250 de euro și include 3 pachete de vacanță în Egipt, la hotel de 5 stele, cu servicii all inclusive, și transport avion charter. Aceasta nu e singura ofertă specială cu care DERTOUR s-a pregătit pentru acestă ediție a Târgului online de Turism, care se va desfășura live, pe platforma online www.dertour.ro/targ-turism, de azi și până pe 21 februarie.  La Târg, iubitorii de călătorii sunt așteptați cu propuneri de vacanțe cu reduceri de până la 50% și avans zero. Toți cei interesați să își rezerve din timp vacanța de primăvară sau de vară pot intra live pe chat cu unul din cei peste 50 de consultanți în turism ce vor fi disponibili pentru oferte personalizate pe perioada Târgului.  Datorită desfășurării online, turiștii pot primi consultanță și oferte din confortul propriei case, fără să stea la coadă sau în aglomerație.  Printre ofertele de la Târg se numără vacanțe exotice de safari în Kenya, Ras al Khaimah, Dubai, Maldive, Punta Cana, Turcia, Egipt, Tunisia, Antalya, Hurghada sau Grecia. Prețurile pornesc de la 367 euro pentru o vacanță în Egipt, 577 euro pentru o vacanță de 7 nopți pe plajele fascinante din emiratul Ras al Khaimah, 1099 euro pentru o vacanță exotică în Kenya în luna martie, cu cazare în regim de 4 stele, sau de la 319 euro pentru vacanța de vară în Grecia. Tarifele pentru destinațiile de vară sunt în acest moment la cel mai mic nivel posibil.  Vacanțele oferă zboruri charter directe, în condiții de maximă siguranță, cu testare Covid-19 la plecare și au politică de avans zero, serviciul de asigurare a vacanței împotriva riscurilor Covid-19 atât înainte de plecare, cât și în timpul vacanței.

 

Categorii Lifestyle