Alist Bazar. Ce ne-a atras atenția, în această săptămână

Și în această săptămână avem parte de lansări din toate domeniile și campanii care ne-au atras atenția.

Mai întâi, noua colecție Diesel Spring 2021 care are repere din trecut, în special din anii 1990. Observăm o înflorire a culorilor ȋn piesele vestimentare, look-urile școlărești și pantaloni cu croieli strâmte.

Pantalonii skinny cargo flanchează jeansii largi, iar accentele cu petice sunt și ele prezente. Tricouri cu imprimeuri florale de tip Ditsy, hanorace cu glugă și jachetele universitare sunt piesele statement. Denimul preia o direcție îndrăzneață în siluetele cu croi larg pe picior, care prezintă ȋncreţituri de tip manşetă pe gleznă. D-CONCIAS este noul element-cheie: direct din arhivele Diesel, este prima pereche de jeans concepută de ȋnsuşi domnul Rosso, remodelată într-o manieră contemporană, disponibilă în culori de sezon, cu un efect prespălat de marmură ȋn nuanţe de albastru și violet – aceasta este un must have al sezonului.

Vești bune pentru iubitorii de carte! Reduceri de până la 80%, în 100 de ore de târg online de carte. Peste 100 de edituri vor participa in aceasta primavara la LibFest, targul virtual de carte si experiente culturale organizat de Libris.ro intre 25 si 28 martie. 100 de autori romani si internationali isi vor prezenta cele mai noi aparitii editoriale sau vor intra in dialog cu cititorii in transmisii live, in cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente dedicate cartii si iubitorilor de lectura din Romania. Printre acestia se numara Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Tatiana Niculescu, Doina Rusti, Teodor Baconschi, Ioana Nicolaie, Gáspár György, Petronela Rotar, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Ela E.H., dar si Maia Morgenstern sau Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei. Peste 3.000 dintre cartile prezentate in cadrul LibFest vor avea autograful autorului.

Indexul de Parenting (The Parenting Index). Primul studiu care analizează experiențele părinților din întreaga lume în procesul de creștere a copiilor a fost lansat zilele acestea, sub forma unei analize complexe, intitulată Indexul de Parenting (The Parenting Index), realizat de către Kantar, cea mai mare companie de consultanță și analiză de date recunoscută la nivel global, la inițiativa companiei Nestlé. Studiul indică pentru România un scor de 49 în cadrul Indexului de Parenting, rezultat care arată un raport echilibrat optimism – pesimism în rândul părinților din țara noastră și scoruri medii pentru majoritatea factorilor analizați în studiu.

Indexul de Parenting (The Parenting Index) realizat la inițiativa Nestlé, este un instrument unic, care măsoară gradul de dificultate al experiențelor parentale din întreaga lume. Studiul are la bază înțelegerea faptului că experiența de a fi părinte este în mod egal una frumoasă și deloc ușoară, ce schimbă perspectiva asupra vieții. Studiul cumulează opiniile a peste 8.000 de mame și tați din 16 țări, patru continente, și are la bază experiențele lor parentale. Indexul de Parenting a fost creat cu obiectivul de a oferi o înțelegere completă asupra universului părinților, de a aborda punctele sensibile pentru aceștia în prezent, pentru a le oferi sprijin în creșterea copiilor, într-un mediu sănătos și fericit. Rezultatele cercetării au la bază un eșantion reprezentativ la nivel național de familii de dimensiuni diferite și din medii culturale și socio-economice diferite, cu cel puțin un copil în vârstă de 0-12 luni.

Hot-A-Porter devine Terminal Of Fashion și lansează TOFF.ro! Binecunoscutul boutique multibrand Hot-A-Porter situat la parterul hotelului J.W. Marriott, în cea mai importantă galerie de shopping de lux din România – The Grand Avenue, devine oficial Terminal Of Fashion. Acest proces de rebranding aduce un upgrade magazinului fizic, dar și creează o experiență nouă de shopping online prin lansarea site-ului TOFF.ro .

Terminal Of Fashion – TOFF.ro reunește cele mai importante branduri de lux: Valentino, Dolce&Gabbana, Saint Laurent, Jimmy Choo, Aquazzura, Gianvito Rossi, Lanvin, Pierre Hardy, Cesare Paciotti, Roberto Cavalli, Sophia Webster, Marcelo Burlon County of Milan, Palm Angels, Unravel Project și altele, ale căror colecții sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Ostart Plus,un autor de nădejde în sezonul rece. Acum stăm mai mult în casă, iar situația pandemică actuală nu ușurează deloc situația. Rărirea plimbărilor și a mișcării, precum și alimentația deficitară pot influența sănătatea, chiar și a sistemului osos. Pentru #oasesanatoase, @FitermanPharma vine in ajutor cu suplimentele alimentare Ostart Plus, disponibile in doua variante – capsule si plicuri.

Categorii Lifestyle