Alina Pușcău și Anna Lesko, printre concurenții noului sezon ”Ferma” (PRO TV)

ferma anna lesko alina puscau

Alina Pușcău și Anna Lesko sunt două dintre participantele noului sezon al reality-show-ului ”Ferma”, difuzat de PRO TV. Dintre ceilalți concurenți anunțați până acum, mai fac parte contratenorul Cezar Ouatu și pilotul de raliuri Octavian Ciovică.

Pentru al doilea an la rând, Mihaela Rădulescu va fi gazda show-ului și îi va susține pe concurenți în cea mai dificilă încercare pe care au avut-o până la acest moment. Și de această dată, Cristian Bozgan va fi specialistul în supraviețuire care îi va învăța pe competitori cum să se descurce cu toate provocările primite.

mihaela radulescu ferma

Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile. Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă.

Alina Pușcău este unul dintre cele mai de succes modele și actrție românce care s-au afirmat în străinătate. Alina a jucat în câteva producții hollywoodiene, precum Shallow Hal, Conan The Barbarian, Dracula: The Dark Prince, X/Y, Vigilante Diaries sau Lycan. ”Am primit un sfat bun de la Vin Diesel să îmi păstrez confidenţialitatea apropo de proiectele mele şi să îi las pe oameni să le descopere atunci când vor fi gata”, spunea Alina în interviul acordat A List Magazine, revistă pe coperta căreia a apărut în urmă cu un an.

alina puscau

Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură”, adaugă Alina Pușcău vizazi de participarea ei la ”Ferma” în calitate de reprezentant al Orășenilor.

Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”, spune Anna Lesko, cea care va face parte din echipa Sătenilor.

anna lesko

Tot din echipa Sătenilor face parte și Octavian Ciovică. ”Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma”, spune acesta.

Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini”, se destăinuie Cezar Ouatu.

cezar ouatu

Foto: Cosmin Gogu, Bogdan Petrice, PRO TV

Categorii Lifestyle