Alice Peneacă: 5 oameni care mi-au marcat viața 

Model, actriță, prietenă: Alice Peneacă ne zâmbește de pe coperta celui mai recent număr print A List Magazine nr. 18, primăvară 2021, într-un editorial superb, cu accente retro și ne împărtășește secretele sale de frumusețe într-un interviu simpatic, realizat chiar pe setul ședinței foto. 

Pentru că luna aceasta (martie 2021), A List Magazine sărbătorește 5 ani de la lansarea site-ului www.alistmagazine.ro (urmat după nici un an de prima ediție print a revistei A List Magazine), un moment care ne-a schimbat nouă viața (și, sperăm, și cititorilor noștri) ne-am gândit să aflăm de la vedete, designeri, celebrități și oameni dragi nou care au fost persoanele care le-au influențat lor viața. Așadar, am întrebat-o pe Alice care au fost cei 5 oameni care i-au schimbat ei viața. 

#5oamenicaremiauschimbatviata – o campanie A List Magazine 

„Prima persoană care mi-a influențat viața și pe care o admir din tot sufletul este Alexandra Dinu, prietena mea cea mai bună. M-a ajutat să învăț lucruri esențiale în viață și să mă cunosc mai bine pe mine. Țin foarte mult la ea și mă bucur enorm că face parte din viața mea. Abia aștept să treacă anii și să o văd strălucind din ce în ce mai tare! 

Ame Călin, prietena mea cea mai bună de când aveam 8 ani. Mi-a fost alături întotdeauna, ne-am cunoscut la balet când eram mici și am trăit împreună multe experiențe, peste tot în lume. Nu aș putea vreodată să renunț la prietenia noastră, pentru nimic în lume. Datorită ei m-am apropiat foarte mult de Biserică și îi mulțumesc mult că există, o iubesc și îi doresc tot binele din lume fiindcă este o femeie cu un suflet extrem de bun și inocent.

Mai este o persoană care mi-a influențat enorm modul de a gândi, m-a ajutat să devin disciplinată și să văd lucrurile care contează cu adevărat în viață. Am învățat și ce înseamnă dragoste necondiționată și mi-a oferit cele mai frumoase amintiri, am învățat ce înseamnă pasiunea, am trăit în sfârșit cu adevărat. Aveam 25 de ani când ne-am cunoscut.

Un prieten drag m-a ajutat într-o perioadă foarte dificilă din viața mea și mi-a fost alături la greu. Îi sunt foarte recunoscătoare, în special că a fost un ajutor necondiționat. Îl respect enorm! 

Aș vrea ca a 5-a persoană să aparțină tuturor celor care fac sau au făcut parte din viața mea. Părinților mei și surorii mele. Cuvintele sunt de prisos. Datorită lor sunt persoana din ziua de astăzi și sunt foarte fericită că am ajuns aici. Mulțumesc din suflet!”

Foto: Thomas Louvagny, din shootingul publicat în nr. 10 A List Magazine 

CITESTE AICI SI:

Andreea Esca: 5 oameni care mi-au marcat viața

Categorii Lifestyle