Alexia Eram, secretul unui zâmbet frumos

Cum reușește Alexia să aibă un zâmbet frumos și sănătos? Cu elimSmile, noua marcă de albire dentară ce conșține produse „must-have” pentru un zâmbet strălucitor, în această vară.

Considerând că dinții albi, frumoși si sănătoși reprezintă un stil și o igienă de viață exemplară, elimSmile aduce pe piața românească produsele care au făcut deja senzație în Statele Unite și in Europa de Vest.

Bazându-se pe cele mai recente cercetări științifice asupra efectului benefic a lămpii LED care, asociat cu gelul de albire dentară, crește viteza procesului de albire a dinților, elimSmile introduce aparatul cu lumină albastră LED. Gelul, dezvoltat de medici dentiști în Franța, conține o concentrație de activi înălbitori care acționează în eliminarea petelor și a galbenului de pe dinți fără a dauna smalțului acestora.

Cu siguranță ai auzit probabil deja de pudra de cărbune, acea pulbere neagră, cu care te speli pe dinți pentru a elimina taninul și petele de orice natură de pe dinți, albind-ui astfel pe măsura utilizărilor!

Pudra de cărbune organică de la elimSmile este 100% naturală și „vegan”, ne spălam cu ea pe dinți înainte de culcare de 4 ori pe săptămâna, pentru a scăpa de petele si galbenul de pe dinți și a menține strălucirea acestora.

Aceste produse sunt o alternativă mai blânda a albirii în cabinetul dentar, care este de multe ori foarte costisitoare și posibilă doar pentru dinții fără sensibilități.

Iar cine altcineva decât Alexia Eram ar putea reprezenta mai bine imaginea acestui Brand trendy si „millenial”, având ca ambiție să sensibilizeze generația tânără cu privire la igiena dentară și a importanței unui zâmbet alb și frumos pentru a crește încrederea în sine și atractivitatea fiecăruia.

Categorii Lifestyle