Alexia Eram, îndrăgostită de Maldive

Cine nu visează să fie pe o plajă cu nisip alb și apă turcoaz? Ei bine, după un an de pandemie, mi-am luat inima-n dinți și am zburat până la capătul lumii. Și a meritat! Dintre toate țările pe care le-am vizitat până acum, pot spune că Maldive va rămâne o destinație care va ocupa un loc special în sufletul meu. Este despre plimbat și bucurat ochii.

În Maldive, resorturile de lux te îmbie cu căsuțe rustice, dar care oferă tot confortul de care ai nevoie, iar personalul hotelurilor este foarte amabil și serviciile sunt la cele mai înalte standarde. Eu am fost cazată la Resort Angsana Velavaru și Banyan Tree Vabbinfaru, două locuri absolut minunate.

Pentru amatorii de snorkeling şi amatorii de scufundări nimic nu se compară cu lumea subacvatică, iar Maldive este o destinație recunoscută ca fiind una perfectă pentru diving. Și mie mi-au plăcut la nebunie sesiunile de snorkelling, snorkelling safari, iar croziera la apus de soare în căutarea delfinilor este obligatorie, dacă ajungi în acest colț de lume. Nici eu nu voi uita experiența cu katamaranul în căutarea delfinilor.

Cu greu poți descrie în cuvinte peisajele de aici. Culorile incredibile te învăluie peste tot, iar apusul este absolut superb.

Dar, cel mai mult mi-au plăcut în Maldive dimineţile cu flori de frangipani în păr şi cafea bună.

Transportul se face fie cu avionul de apă (zboară doar ziua pe vreme bună şi sunt o experienţă de trăit măcar o dată în viaţă, dar costisitoare – câteva sute de euro costă un drum tur-retur), fie cu bărci de viteză sau feriboturi asigurate de resorturi.

Maldive este o destinație în care trebuie să ajungi măcar o dată în viață. Eu m-am distrat și m-am relaxat în egală masură.

Oferte de vacanță în Maldive găsiti pe www.eturia.ro!

Categorii Lifestyle