Alexandra Ușurelu, la Amfiteatrul Mihai Eminescu, pe 30 iulie

Alexandra Ușurelu revine în fața publicului său după o pauză de trei luni în contextul pandemiei de COVID-19 și anunță primul concert live din București. Artista își așteaptă publicul pe 30 iulie 2020, la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Bucureşti, începând cu ora 20:00. Invitat special în concert este trompetistul Sebastian Burneci.

Melodiile care au emoționat profund publicul în turneele sale din teatre sunt puse acum în scenă cu rafinate sonorități de jazz clasic, în cea mai complexă prezentare a lor.

Instrumentiști remarcabili ai scenei de jazz și membri ai orchestrelor naționale de prestigiu o vor acompania pe Alexandra Ușurelu în concertul din 30 iulie, de la Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” din București.

“Îmi este dor de oameni, de caruselul interior pe care îl simțeam înaintea fiecărui concert, de cele două perechi de lumini de pe fiecare scaun din sala de concert, îmi este dor de bolta senină pe care o trăgeam peste noi la unele cântece, de valul de energie existent numai între pereții spectacolului viu, de fiecare îmbrățișare dăruită… Îmi este dor să închid ochii și să simt genele umede la final de concert… Îmi este dor de voi! Să fim din nou față în față, să cântăm din nou împreună? Acesta este cel mai frumos vis. Abia aștept să-l trăim împreună”, spune Alexandra Ușurelu.

Bilete disponibile aici, prin iabilet.ro.

Categorii Lifestyle