Alexander McQueen ne dezvăluie colecția pentru sezonul următor

Alexander McQueen a lansat colecția pentru sezonul primăvară-vară 2021. Designerul Sarah Burton a utilizat și de această dată dantelă, organza, mătase și mult tulle.

Ședința foto pentru cea mai nouă colecție McQueen a avut loc pe o plajă  superbă din sudul Angliei. Tranzițiile violente ale culorilor degradate în culori vii și relieful filtrat al trandafirilor au adâncit impresia stratificării creative – bogăția texturii este așadar evidentă. Această nouă evoluție a lui McQueen a apărut ca o selecție naturală pentru anul schimbării care va urma.

Designerul Sarah Burton s-a alăturat casei de modă încă din 1996, ca intern, şi n-a părăsit până în prezent brandul. A devenit în scurt timp asistenta personală a celebrului Alexander McQueen, în umbra căruia a stat până la moartea lui, în 2010.


„Alexander McQueen a fost mereu complicat. A iubit să exploreze feminitatea şi moda în toate colţurile ei încurcate şi contradictorii. Succesoarea lui, Sarah Burton, s-a dovedit a fi egalul său în a surprinde şi a crea confuzie în industrie”, așa o descrie editorul de modă Jess Cartner-Morley pe Burton.

FOTO: Hepta