Alex Velea și MIRA, împreună în „Cădere în gol”

Alex Velea și MIRA s-au hotărât să formeze un cuplu pe scenă și lansează prima lor piesa împreună, intitulată „Cădere în gol”, o melodie sensibilă însoțită de un videoclip în care cei doi sunt protagoniști unei povești de dragoste în care măștile nu își au rostul.

Sper din suflet ca mesajul acestei piese să ajungă la inimile fanilor și la toți cei care au trăit o poveste de dragoste. «Cădere în gol» este un single la care am muncit foarte mult timp și în care am foarte multă încredere. Mă bucur că am colaborat pe această piesă cu MIRA, un artist care are o voce remarcabilă și o energie uimitoare”, declară Alex Velea.

Sunt foarte fericită de această colaborare. De când eram micuță eram mare fană Alex Velea și nu mi-am imaginat vreodată că o să cânt împreună cu el pe aceeași piesă, dar iată că vorba aceea cu visele care devin realitate, este foarte adevărată. Când Alex mi-a prezentat piesa am știut că vreau să o cânt fiindcă mă regăsesc foarte tare în ea. Cred mult în puterea dragostei, iar piesa asta vorbește despre cât de puternică este iubirea”, spune MIRA.

Timbrul sau special și abilitățile de compozitor, la care se adaugă show-ul pe care îl face pe scenă și felul în care dansează, au făcut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiti artiști din România. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Când noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfa tare” și „Din vina ta”. În urmă cu o lună, artistul a lansat „Neatent”, single care a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube.

MIRA și-a făcut apariția în lumea muzicii în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la „Vocea României”, în echipa lui Marius Moga. Single-uri precum „Dragostea nu se stinge”, „Bella” sau „Fete din Balcani” sunt doar câteva dintre proiectele care au consacrat-o ca artista. De-a lungul timpului, MIRA a lansat piese precum “Vina”, continuarea hitului “Uit de tine” care a adunat peste 24 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a clasat în topul chart-urilor muzicale mai multe săptămâni la rând. A urmat apoi colaborarea cu Vescan pentru „Ce-o fi, o fi”, „Cum de te lasă”,  „Maldita noche”, dar și „Străzile din București” (împreună cu Florian Rus), hit ce este în prezent printre cele mai iubite și difuzate piese la radiourile din țară.

Categorii Lifestyle