Alessiah – „Esențele tari se țin în sticluțe mici”

Alessiah, una dintre cele mai promițătoare artiste din noua generație, a lansat o nouă piesă și un nou videoclip pentru piesa ”I Know”, cu versuri scrise de însăși interpretă. Piesa ”I Know” este compusă de Ionuț Catană și produsă de Vanotek. Mereu când este întrebată să se descrie în câteva cuvinte, Alessiah răspunde că „esențele tari se țin în sticluțe mici”, dar și că este motivată, muncitoare și perseverentă, iar dovadă stau cele patru single-uri lansate în 2020, fiecare însoțit de videoclip, remix-uri, ședințe foto, interviuri, emisiuni, sesiuni de înregistrări etc. 

Pentru videoclipul piesei „I Know”, Alessiah a filmat pe parcursul unei zile, la începutul lunii septembrie, în aer liber, la marginea unei păduri. Scenariul o aduce pe Alessiah într-o poveste plină de metafore și care te ține în suspans până la final. 

Alessiah și-a început cariera prin lansarea single-ului “Sunday”. În 2020, a lansat single-urile “Hurricane”, “Waiting For” și „Love Me”. Cu un background muzical format prin studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, parcursul ei muzical este în plină ascensiune.