Alegerea beauty editorului: top 5 summer news

Poate că multe dintre planurile de vacanță sunt în stand-by. Din fericire, nu este și cazul noutăților din industria cosmetică.

Vara e încă la început, așa că avem destul timp la dispoziție să explorăm și să ne răsfățăm într-un univers plin de culoare și parfum. Totul e perfect până aici, atât timp cât nu uităm să rămânem safe. În acest sens, am făcut un top 5 al noutăților începutului de vară, o listă scurtă care lasă loc și răsfățului, și siguranței.

La Nuit Trésor Nude Lancôme este un parfum cu esență delicată de trandafir, pusă în valoare de prospețimea notelor de bergamotă. Pentru echilibru, senzualele note cremoase ale nucii de cocos și ale vaniliei încheie sublim cel mai recent parfum al familiei La Nuit Trésor.

Asemenea unei pietre prețioase, ”Diamantul Nude” este evidențiat într-un recipient a cărui nuanță te trimite cu gândul la puritate și la o vară lipsită de griji. Un diamant senzual, acoperit doar de o panglică de mătase.

Shopping: Lancôme La Nuit Trésor Nude Eau de Toilette, 50 ml, 395 lei (douglas.ro)

Guerlain Mad Eyes Contrast Shadow Duo sunt soluția perfectă, ultra rapidă pentru un machiaj spectaculos, pentru zi sau seară. Faptul că pot fi strecurate fără probleme în absolut orice bagaj, mă încântă nespus.

Fiecare stilou are două nuanțe, câte una la fiecare capăt, și texturi combinate (mat, sidefat, irizant) pentru a obține aspectul și intensitatea dorită.

Formula cremoasă se aplică foarte ușor pe suprafața pleoapei și rezistă pe tot parcursul zilei.

Îl vei găsi în patru nuanțe: brown, burgundy, green, grey.

Shopping: Guerlain Mad Eyes Contrast Shadow Duo, 183 lei (sephora.ro)

Paletele Le 9 de Givenchy sunt combinaţiile perfecte de culori și texturi, dacă vrei să evidenţiezi privirea cu nuanţe deopotrivă subtile şi ultra-sofisticate.

Sub carcasa negru lăcuit gravată cu emblema 4 G a Casei Givenchy, sunt nouă nuanţe în formă de ţinte, cu patru tipuri de finish: mat, satinat, strălucitor şi metalic.

Texturile senzoriale oferă confort şi rezistenţă, un efect cromatic unic şi un look îndrăzneţ şi pigmentat.

Formula inovativă şi textura catifelată a Le 9 de Givenchy se aplică uşor pe pleope pentru a le îmbrăca într-un finish catifelat şi nuanţe bogate. Construite pentru a crea combinaţii de trei câte trei, fiecare dintre aceste nuanţe poate fi uşor mixată cu celelalte.

Aplicate individual sau stratificat, uşor de mixat, fardurile rezistă pe pleoape 12 ore, fără să își piardă intensitatea.

Shopping: Paletele Le 9 de Givenchy sunt disponibile exclusiv în Sephora, 315 lei (sephora.ro)

O cremă de protecție împotriva soarelui, cu particule strălucitoare? Așa cum îi spune și numele, Madara Beach BB, este echivalentul perfecțiunii nude și a protecției UVA/UVB cu spectru larg. Începând cu extractul de aloe vera emolient, reparator și continuând cu filtrele minerale naturale, Beach BB este acel produs cosmetic pe care îl vrei aproape pentru că te protejează. Ce îl face special? Particulele strălucitoare care dau pielii un aspect divin! Revenind la aloe vera și la filtrele menerale, acestea ajută la prevenirea arsurilor solare, la apariția uscăciunii la nivel cutanat și ține la distanță efectele nocive ale ultravioletelor și foto-îmbătrânirea. Această cremă de protecție solară este ideală pentru toate tonurile de piele – de la deschis până la intens bronzat, fiind potrivită, ca textură și formulă, pentru corp și mâini.

Shopping: Madara BEACH BB SPF 15 Cremă de soare cu particule strălucitoare, 99 lei (miobio.ro)

Veștile bune vin, vara aceasta, și pentru iubitoarele culorilor pentru unghii. Lacurile de unghii Good. Kind. Pure.™ Sally Hansen conțin ingrediente 100% vegane.

În plus, noua linie include un nou tip de pensulă pe bază din plante, optimizată pentru noua formulă.

Dispunând de 14 nuanțe noi, inspirate din natură și două produse noi de îngrijire, Good. Kind. Pure.™ asigură o culoare și un luciu de excepție, cu nimic în plus în afară de culoare.

Preferata mea: nuanța Crystal Blue, de intensitatea cerului senin de vară.

Shopping: Lacurile de unghii Good. Kind. Pure.™ Sally Hansen, 22 lei (douglas.ro)

Foto: PR, Arhiva personală.