Alege-ți piesele favorite din lookbook-ul Kenzo X H&M

hbz-hm-kenzo-11

După un teasing cu numai câteva fotografii din campanie, avem în sfârșit mai multe detalii despre mult-așteptata colecție Kenzo X H&M.

Carol Lim și Humberto Leon își vor prezenta colecția creată în parteneriat cu retailerul suedez în cadrul unui show organizat în New York pe 19 octombrie, iar piesele vor ajunge în magazinele H&M selecționate în data de 3 noiembrie.

Lookbook-ul colecției are ca staruri o selecție eclectică de personaje. Pe lângă modele, le-am reperat pe Juliana Huxtable (DJ), Amy Sall (scriitoare și activistă), Youngjun Koo (fotograf), Isamaya Ffrench (Makeup artist), și Anna of the North (cântăreață).

Sunt toate persoane pe care le admirăm, personaje iconice în propriile domenii, oameni care exercită influență mai mult decât prin stilul lor vestimentar”, a declarat Leon pentru Vogue.

Colecția încapsulează elemente din arhiva casei de modă franceze, îmbinate cu detalii fresh, absolut noi.

Noi deja am ochit câteva piese pe care ni le dorim. Și ia aminte – nu e cazul să te limitezi la colecția pentru femei! De pildă, jeanșii cu zebra print merg de minune cu o bluză din mătase, iar ghetele cu talpă verde neon, cu un pulovăr supradimensionat!

Foto: H&M