Alberta Ferretti lansează o colecţie-capsulă super simpatică

Ştii dimineţile alea în care te trezeşti complet buimacă şi îţi ia câteva secunde bune să te dumireşti ce zi e, unde eşti şi ce ai de făcut? Sau zilele în care îţi închei mailurile cu urarea „weekend plăcut” pentru ca apoi să constaţi că de fapt e abia joi?

Dacă da, nu te îngrijora – eşti în companie selectă – Alberta Ferretti are aceleaşi probleme. „Oamenii care mă cunosc mereu râd pe seama mea pentru că, fiind mereu în mişcare, nu ştiu niciodată sigur ce zi e”, a recunoscut designerul pentru Vogue.com. „Mereu am un milion de lucruri de făcut şi o mie de idei în minte şi niciodată destule ore în zi.”

Soluţia ei? Nu, din păcate Alberta Ferretti nu a inventat o metodă de dilatare a timpului, astfel încât să avem  timp să facem tot ce ne propunem într-o zi, însă a rezolvat problema despre care vorbeam mai sus, cea legată de confuzia între zilele săptămânii – prin intermediul unei colecţii de pulovere din caşmir.

Intitulată „Rainbow Week”, colecţia-capsulă include 7 pulovere din caşmir, fiecare inscripţionat cu denumirea unei zile a săptămânii. Puloverele sunt colorate diferit, fiecare culoare reprezentând o nouă zi şi o stare (ziua de luni este asociată cu o nuanţă suavă de roz, cel mai probabil ca să înveselească cea mai detestată zi a săptămânii, ziua de joi este pictată în galben, oglidind entuziasmul apropierii weekendului, duminica este asociată cu o nuanţă relaxată de gri, şi tot aşa).

Colecţia-capsulă a fost lansată zilele trecute în cadrul show-ului Pre-Fall 2017 de la Milano, şi este deja disponibilă atât în magazinele Alberta Ferretti (inclusiv online), cât şi la retaileri precum Saks Fifth Avenue, marcând prima iniţiativă a brandului de a urma modelul de business see-now/buy-now.

luni

marti

miercuri

joi

vineri

sambata

duminica