Alătură-te femeilor din România care au spus ”Sunt frumoasă”

dove

Și în această toamnă, Dove continuă campania prin care încurajează femeile din România să aibă încredere în propria frumusețe. „19 septembrie reprezintă Ziua Internațională a Frumuseții, însă anul acesta ne dorim să invităm femeile din România să își celebreze frumusețea pe parcursul întregii luni. Această lună va fi pentru Dove o sărbătoare a încrederii în frumusețea naturală, a curajului și a feminității. În luna martie, peste 39.000 de femei din România au devenit ambasadoare ale frumuseții. Și ne dorim să inspirăm și mai multe românce să-și descopere și să-și declare frumusețea. Așa cum am făcut și în primăvară, continuăm să promovam în vizualurile campaniei femei din România, alese chiar din rândul consumatoarelor Dove” spune Ana Maria Pâslaru, Director Marketing Unilever South Central Europe.

„Sunt frumoasă” sunt cele două cuvinte magice care transmit încrederea, aprecierea și respectul pe care femeile ar trebui să le aibă față de sine. Campania Dove, creată special cu și pentru femeile din România, se desfășoară în perioada 1-31 septembrie, atât în mediul online, cât și în magazine.

Campania include un concurs cu premii, desfășurat pe www.doveclub.ro. Fiecare femeie este invitată să încarce o fotografie cu ea pe www.doveclub.ro și să-i dea share folosind #suntfrumoasa și #Dove, devenind astfel o sursă de inspirație și pentru alte femei.

Toate declarațiile de frumusețe adunate atât din mediul online, cât și din offline vor fi centralizate și afișate în timp real în counter-ul disponibil pe www.doveclub.ro. Alătură-te celor peste 39.000 de femei care au încredere în frumusețea lor. Spune și tu „Sunt frumoasă”!