Alanis Morissette și Natalie Imbruglia, despre provocările de a deveni mame la 45 de ani

alanis morissette natalie imbruglia mame

Două dintre cântărețele care dominau topurile muzicale în anii ’90-2000 – Alanis Morissette și Natalie Imbruglia (ambele de 45 de ani) vorbesc despre experiența lor de a naște vârsta la care alte femei au copii mari.

Alanis Morissette și Natalie Imbruglia, ambele de 45 de ani, au născut la distanță de două luni una față de cealaltă, în urmă cu nouă, respectiv șapte luni și vorbesc despre trăirile lor de proaspete mame la vârsta la care alte femei ar putea să-și crească nepoții.

Alanis Morissette a născut în urmă cu nouă luni cel de-al treilea copil, un băiețel pe nume Winter. Artista de origine canadiană mai are doi copii, rezultați în urma mariajului cu rapperul Mario ”Souleye” Treadway – Ever, în vârstă de nouă ani și Onyx, de trei ani. Cântăreața nu se ferește să dea detalii despre experiența de a deveni mamă la o vârstă considerată înaintată pentru a aduce pe lume copii și povestește despre felul în care face față simptomelor timpurii ale menopauzei, manifestate în timp ce-și alăptează bebelușul. De asemenea, Alanis Morissette vorbește și despre depresia postnatală, pe care a trăit-o în urma celor trei nașteri. Alanis Morissette s-a căsătorit cu Mario ‘Souleye’ Treadway în 2010 și în același an a venit pe lume primul lor copil.

”E un dezastru! Dacă hormonii mei sunt bine dispuși, la fel sunt și eu. Dacă nu, simt că o iau razna!”, spune artista, care adaugă că-și rezervă zilnic câte șase minute pe ceas doar pentru ea, pentru a sta singură. ”Îi spun familiei mele că dacă mami nu stă cel puțin șase minute în liniște, singură, atunci o sa aibă parte de o mămică prost dispusă. Mă ascund în baie, pe hol, în dormitor, doar să fie liniște”.

View this post on Instagram

part two: link in bio

A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on

De asemenea, Alanis a povestit într-un interviu acordat revistei Health despre depresia postnatală cu care s-a confruntat mai ales după primele două nașteri și despre starea de anxietate cu care s-a luptat după venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

”La primii copii, am suferit de depresie, așa că anxietatea de acum e o nimica toată, dar mi-am dat seama că așa ne e dat să trăim”, a mai meționat artista multipremiată cu Grammy.

Înainte să se mărite cu cu Treadway, Alanis Morissette a fost logodită între 2004 și 2007 cu actorul Ryan Reynolds, actualmente soțul actriței Blake Lively.

La rândul ei, Natalie Imbruglia, cântăreața de origine australiană, și-a asumat aducerea pe lume a unui copil, în urma unui tratament de fertilizare in vitro, la vârsta de 45 de ani. Artista a apelat la un donator pentru a-și putea îndeplini visul de a deveni mamă.

Natalie Imbruglia l-a născut pe Max Valentine Imbruglia în luna octombrie a anului trecut. ”Am fost obișnuită dintotdeauna să forțez lucrurile și să sfidez destinul și mereu am reușit să duc la bun sfârșit lucruri care păreau vag realizabile”, a declarat Natalie Imbruglia, care a adăugat că a fi mamă e o experiență magică și că bebelușul a umplut un gol din viața ei.

”Când mă uit în urmă, văd prieteni minunați, un mariaj, o casă frumoasă și o carieră de care am fost mândră”, a spus Imbruglia pentru publicația Baby și continuă – ”Ajunsesem în acel punct în care mi-am dat seama că lipsea ceva și că acel ceva devenise lucrul pe care mi-l doream cel mai mult”. Astfel că aceasta a apelat la o bancă de spermă și la procedura FIV pentru a deveni mamă, iar acum savurează din plin experiența.

View this post on Instagram

Welcome to the world.. Max Valentine Imbruglia 💙 My heart is bursting 🥰🥰🥰 #myboy

A post shared by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) on

Natalie Imbruglia a divorțat de rockerul Danel Johns în 2008, după un mariaj de patru ani, iar anunțul că așteaptă  un copil a fost făcut pe contul ei de social media, odată cu publicarea unei fotografii cu sarcina avansată.

”Nu, nu am înghițit un pepene. Aștept primul meu copil și mă simt binecuvântată că acest lucru a fost posibil cu ajutorul unui donator și procedurii FIV”, a scris artista.

Categorii Lifestyle