#AirportStyleGoals: Victoria Beckham vine cu o variantă fresh de outfit

Îmi pare rău, Kendall, da, outfiturile tale de călătorie sunt super cool, dar Victoria Beckham rămâne totuși #airportstylegoals.

Nu cred că am văzut vreodată o poză de la aeroport cu ea în care să arate neadecvat, ba, dimpotrivă, deși nu ai s-o prinzi niciodată în trening sau ceva similar, Victoria reușește mereu să compună câte un outfit care să fie și fashionable, dar și super confortabil.

Dacă e să ne luăm după trendurile dictate de vedete, cele mai populare opțiuni de outfit pentru zbor gravitează, în ultima vreme, cel puțin, în zona de loungewear/sportswear (pantaloni sport + hanorac lung sau colanți + pardesiu lung), însă Victoria vine cu o alternativă fresh: jeanși! Nu orice fel de jeanși – evită să porți jeanși strâmți când zbori, căci vor deveni foarte inconfortabili în scurt timp) – ci jeanși cu croială largă, relaxată.

O simplă pereche de jeans și o maletă neagră sunt suficiente pentru a alcătui un look polished și, în același timp, super confortabil pentru zbor. Completează cu o pereche de botine clasice (evită-le pe cele cu fel de fel de aplicații, pe care, cel mai probabil, vei fi rugată să le scoți din picioare când treci de poarta de securitate) și o pereche de ochelari de soare (da, uneori sunt foarte utili chiar și pe durata zborului, așa că nu îi lăsa în bagajul de cală).

Pro tip: Dacă vrei să recreezi look-ul relaxat al Victoriei, cel mai bine ar fi să îți cumperi o pereche de jeans de la raionul pentru bărbați, pe care să îi strângi în talie cu o curea.

CITEȘTE ȘI:

Ce să porți (și ce să nu porți) când călătorești cu avionul

SHOP THIS STORY:

Jeanși Zara MAN – 129,90 lei – aici

Maletă Zara – 89,90 lei – aici

Ghete ECCO – 699,90 lei – aici

Ochelari de soare Pull & Bear – 49,90 lei – aici

Curea Stradivarius MAN – 39,90 lei – aici