Ai vrea ca iubitul tău să încerce acest look?

Spre deosebire de anii trecuţi, statisticile arată că tot mai mulţi bărbaţi se preocupă de felul în care arată şi caută surse de inspiraţie pe reţelele de socializare sau pe site-urile specializate. Evident, şi noi, femeile suntem la curent cu trendurile masculine şi din când în când, le sugerăm să încerce ceva din nou. Am stat de vorbă cu Evelina Buciu de la Gett’s Salons despre noile tendinţe în materie de grooming şi mi-am dorit să ţi le împărtăşesc şi ţie. Sunt curioasă ce look dintre cele menţionate mai jos ţi-ar plăcea să abordeze iubitul tău. (Foto: Dsquared SS17, hepta.ro)

Combo-ul păr blond, barbă neagră

Casual Tuesdays with @therealbigboi at @nbcthevoice #micjack

O postare distribuită de Adam Levine (@adamlevine) pe

Bărbaţii vor să obţină un look effortlessly cool, care să fie uşor de menţinut şi în zilele în care nu merg la frizerie. E valabil şi pentru barbă. Nu vor să apeleze la cine ştie ce artificii, ci vor să ştie cum pot să o întreţină cât mai uşor. Ţinând cont de dorinţele lor, hairstyliştii propun combo-ul de păr blond şi barbă neagră à la Zayn sau Adam Levine. Această combinaţie inedită iese în evidenţă tocmai prin contrastul creat. Dacă tunsoarea aleasă este îngrijită, părul va arăta bine şi după ce rădăcinile vor creşte.

Tunsoarea double styling

Există o categorie de bărbaţi pentru care tunsorile moderne sunt un must. Ei sunt cei care cer barber-ului să execute un razor fade (cu lateralele rase), extrem de actual şi care poate fi oricât de nefinisat îşi doresc. O tunsoare ultra-modernă permite însă experimente, putând fi stilizată în funcţie de preferinţe: zi de zi, un look natural, uşor rebel, iar seara, unul sleek. Plictiseala nu va mai fi cu siguranţă o problemă, mai ales după ce domnii se vor împrieteni cu produsele de styling. Ceara mată pentru fixare uşoară şi textură obligatorie pentru fiecare zi sau spray-ul wet pentru varianta black tie.

Bobul bărbătesc

Nu poţi vorbi despre această tunsoare, care mai nou a devenit virală, fără să îţi aminteşti de starurile anilor ’90 (Johnny Depp arată fermecător) şi curentul vintage rock. Lungimea părului este medie ceea ce avantajează numeroase fizionomii, singura condiţie fiind ca părul să fie sănătos şi să arate în permanenţă fresh. Dacă iubitul tău, optează pentru o astfel de tunsoare, fii generoasă şi împrumută-i şamponul tău uscat.

Foto: Gett’s Salons