Ai un nou aliat în îngrijirea părului tău

hepta_2426114-re

Număratul firelor de păr rămase pe perie este un sport la care va trebui să renunți în curând. Gama Parusan® pentru femei – Șampon Stimulator și Tonic Energizant – îți poate oferi o soluție inovatoare pentru îngrijirea părului, ce are la bază substanța activă AnaGain™, considerată a fi unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru reducerea căderii părului.

Eficiență dovedită clinic

Substanţa AnaGain™ poate să nu-ţi spună nimic, însă îi va spune părului tău, care va deveni în timp mai des şi mai frumos. Ingredientul-cheie din gama Parusan® a fost obţinut după multe studii şi analize clinice, dovedindu-şi efectul pozitiv asupra procesului de creştere a părului şi revoluţionând astfel domeniul beauty, lucru ce a dus la premierea şi declararea substanţei AnaGain™ ca fiind „Cel mai avansat ingredient” la Beyond Beauty din Paris, în 2014.

Având la bază extractul din lăstari de mazăre, AnaGain™ stimulează anumite molecule din papilele dermice responsabile pentru reactivarea creşterii părului, astfel încât, după 3 luni de utilizare a produselor ce conţin această substanţă, s-a observat sporirea semnificativă a numărului de foliculi de păr şi reducerea căderii părului.

Atributele Gamei Parusan®

Stresul zilnic, schimbările hormonale, alimentaţia necorespunzătoare şi alţi factori care s-au dovedit a fi inamicii podoabei tale capilare pot avea acum o nouă soluţie: produsele din gama Parusan®.

Un păr des, puternic şi sănătos este un rezultat dovedit clinic, nu doar o promisiune. Cu o formulă premium, special dedicată femeilor, produsele Parusan® au la bază substanţe nutritive atent selecţionate, precum biotina, L-arginina şi vitamina E, ce completează eficienţa substanţei AnaGain™, hrănind firul de păr de la rădăcină până la vârf. Gama Parusan® – Şampon Stimulator şi Tonic Energizant – stimulează circulaţia la nivelul scalpului, favorizează hrănirea pielii capului, reduce căderea părului şi accelerează faza de creştere a părului.