Age Is Beauty – Frumusețea celebrată la orice vârstă

age is beauty vedete carunte

Andie MacDowell, Helen Mirren și Jodie Foster își afișează cu mândrie părul cărunt, instalat odată cu vârsta și celebrează, astfel, trecerea timpului.  

Până de curând femeile se chinuiau să-și ascundă orice fir de păr încărunțit, dar moda se schimbă, și, datorită trendului stabilit de celebrități, frumusețea naturală poate fi celebrată la orice vârstă. La fel au procedat cel mai recent și actrițele Andie MacDowell (63 de ani), Helen Mirren (75 de ani) și Jodie Foster (58 de ani), care s-au afișat pe covorul roșu de la Cannes fără multe artificii de înfrumusețare, chiar dacă au trecut de prima lor tinerețe, iar timpul care a trecut a lăsat semne.

andie macdowell
Andie MacDowell

Andie MacDowell, cunoscută și pentru reclamele pe care le făcea la vopsea de păr, a apărut pentru primă dată cu celebra ei podoabă capilară nevopsită, căruntă, și a fost însoțită în defilarea sa de Helen Mirren, care își afișează cu mândrie pletele albe.

helen mirren
Helen Mirren

helen mirren andie macdowell

La fel a procedat și Jodie Foster, care, la 58 de ani, nu mai face mari eforturi să-și ascundă părul încărunțit și la fel apare și soția actriței, Alexandra Hedison.

jodie foster
Jodie Foster și Alexandra Hedison

Cea care a dat tonul acestui trend este Jane Fonda, care, la 83 de ani, a renunțat să-și mai vopsească părul și a decis să apară cu podoaba capilară albă, instalată odată cu vârsta.

Andie MacDowell a declarat că a renunțat să se mai vopsească în timpul perioadei de carantină mai ales la insistențele fiicelor ei, iar decizia luată nu o face mai puțin atrăgătoare. 

Foto: Hepta