Aftermovie UNTOLD 2017 !

Ne pregătim ținuta de festival, energia și buna dispoziție, pentru că este oficial: UNTOLD 2018, va avea loc în perioada 2 -5 august, iar începând de marți, 14 noiembrie se dă startul primei etape a vânzării de bilete online, unde 10.000 de abonamente vor fi disponibile începând cu ora 14:00.

Fanii festivalului, devenit unul din cele mai așteptate evenimente din Europa,  sunt așteptați să se înregistreze pe www.untold.com pentru a putea achiziționa primele abonamente scoase la vânzare, la un preț special.

Anul acesta evenimentul aftermovie UNTOLD nu a încântat doar publicul clujean. Fanii și presa din București s-au bucurat de lansarea aftermovie-ului,  desfășurat simultan în ambele orașe. Momente intense trăite de fani și artiști, atmosfera și surprizele din cele patru zile au fost surprinse în cele 15 minute ale aftermovie-ului.

Imagini de neuitat, emoția și culoarea festivalului sunt redate în rezoluție 4k, fiind disponibil pe canalul de youtube al UNTOLD.

La eveniment au participat bloggeri, artiști, presă, dar și fani înfocați ai festivalului muzical, care se pregătesc încă de acum pentru ediția ce urmează.

Astfel, se deschide cel de-al patrulea capitol magic UNTOLD.

Foto credit:  Francisc Șandor

Categorii Lifestyle