Aer Wear și Chicineta, la Alist Designers Boutique

alist designers boutique

Începem o nouă ediție Alist Designers Boutique cu două branduri cool pe care probabil le știi deja din social media sau de la târgurile Half is Free – Aer Wear și Chicineta. Ce au în comun cele două branduri și de ce ni s-a părut o idee bună să le aducem împreună? Mesajele – pe care le vei regăsi pe mai toate produsele pe care Dana Păun și Oana Titică le aduc la buticul nostru din București Mall (lounge area), unde vor împăți frățește spațiul începând de azi pânâ pe 25 noiembrie.

Dana Păun, fondatoarea Aer Wear, își exersează talentul în caligrafie imprimând mesaje funny ori inspiraționale pe hanorace bomber, pe tricouri și, mai nou, pe huse pentru telefoane. În plus, la Aer Wear mai găsești și piese designed by Dana Păun, adică bluze, rochii, pantaloni și caftane stylish, confecționate local din materiale naturale.

Chicineta e o poveste care se conturează în mesaje pe farfurii și căni, despre Oana şi femeile din jurul ei. „Farfuriile au fost create într-un moment în care nu mai suportam să văd peste tot porţelanuri cu clişee, de la „Cea mai bună mamă“ la „I love cupcakes“ şi aşa s-a ajuns la „Great butts are made in the kitchen“ sau „Let’s get drunk together“. Fiindcă sunt nişte mesaje mai sincere şi vorbesc mai mult despre ce e în capul nostru“, spune Oana Titică, fondatoarea Chicineta.

Partener: Pantene