Aer Wear lansează colecția La vita bella

Așa cum v-a obișnuit, Aer Wear transmite povești effortless chic și propune ținute relaxate, ușor de purtat și de stilizat. Colecția La vita bella se încadrează perfect în acest tipar și vine în completarea propunerilor din colecțiile trecute cu haine versatile, tocmai bune de purtat pe parcursul mai multor sezoane.

“Este o colecție relaxată, care trece prin toate elementele necesare unei garderobe de vară. Am folosit materiale naturale, atipice ca textura, grele la prima vedere, dar care vor face viața mai ușoară celor ce le poartă, apărându-le de căldura verii, dar și de vânturile toamnei sau răcoarea primăverii”,  spune Dana Păun, designer.

Inspirată din elementele pământului și având la bază o paletă de culori neutre deschise, colecția propune piese versatile, ușor de adaptat oricărui tip de siluetă, ocazie sau mood. Conceptul colecției se bazează pe ideea de volume și texturi, totul fiind gândit ca un joc al formelor și al opțiunilor personale, pentru a oferi flexibilitate stilistică. Elementul definitoriul al colecției îl reprezintă buzunarele supradimensionate și felul în care acestea sunt aplicate, devenind una din semnăturile brandului Aer Wear.

Texturile diferite, din materiale naturale, de la jeans la vascoza, de la in greu la panza pastreaza constanta racoarea si bifeaza nevoia de confort si stil a femeii moderne.

Fiecare piesa din colectia La vita bella este construita astfel incat sa faca viata mai frumoasa celei ce o poarta, punctand toate momentele stilistice importante, de la tinute de zi cu zi la tinute de vacanta petrecuta la malul marii dar si pentru evenimentele speciale ale sezonului.

Colecţia este disponibilă online pe www.aerwear.com, pe pagina de Facebook a brandului  https://www.facebook.com/aerclothing , pe profilul de instagram https://www.instagram.com/aerwear/, dar şi în showroom-ul din Bucuresti, pe bază de programare.