Adrian Despot debutează în dublajul de cinema în „LEGO® Batman Movie”

Adrian Despot, liderul trupei Viţa de vie, este pregătit să înceapă un nou capitol în activitatea sa profesională, odată cu debutul său pe marile ecrane ca voce a lui Dick Grayson alias Robin, din versiunea în limba română a aventurii animate The LEGO® Batman Movie, o producţie Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group şi LEGO Systems A/S. Filmul va putea fi urmărit din 10 februarie, în cinematografele din toată ţara.

Atunci când Dick Grayson este adoptat, nu-i vine să creadă cât de norocos este să-l aibă drept tată pe Bruce Wayne. Batman s-a luptat dintotdeauna de unul singur împotriva forţelor criminale şi malefice, însă acum are și un puşti, Robin, extrem de entuziasmat, care i se alătură în luptă. În versiunea originală, vocea lui Robin îi aparține lui Michael Cera.

Adrian Despot debutează în dublajul de cinema cu The LEGO® Batman Movie şi se alătura astfel distribuţiei formate din Tudor Chirilă, căruia îi revine rolul lui The Joker şi Loredanei, care o interpretează pe Barbara Gordon.

Despre personajul său din The LEGO® Batman Movie şi prima sa experienţă de dublaj, Adrian Despot a declarat: „Entuziasmul lui Robin în momentele în care se întâlneşte cu Batman, pe care îl admiră foarte mult, este într-adevăr entuziasmul unui copil, o stare pe care încerc să o păstrez cât mai mult vie în mine. Este prima mea experienţă de dublaj şi pot spune că a fost interesant şi dificil în acelaşi timp din punct de vedere tehnic, pentru că trebuie să urmăreşti textul în acelaşi timp cu imaginea şi vocea din back, iar apoi trebuie să le sincronizezi pe toate. A fost distractiv.”

The LEGO® Batman Movie va avea premiera pe 10 februarie.

Foto: Alex Gâlmeanu, Freeman Entertainment

Categorii Lifestyle