Adoptă look-ul jucăuș #BabydollLook, în tendințele verii

Probabil e de vină vârsta pe care o am sau cine știe… ideea e că încă îmi place să mă joc! Nu, nu… nu e vorba despre păpuși, ci despre joaca cu cele mai îndrăznețe culori ale verii! Până la urma asta inspiră acest anotimp, nu? Explozie de culoare, un vibe pozitiv și multă, multă distracție. De multe ori, starea de spirit pe care mi-o transmite vara, mă face să îmi doresc un look asemenea frumoaselor franțuzoaice pe care le-am mai zărit doar pe celebrul Champs-Élysées. Întotdeauna m-a fascinat stilul chic parizian, cu acel aer vintage și totodată jucăuș. Ei bine, se pare că am aflat secretele care se ascund în spatele adorabilului look baby doll care fură toată privirile.

Sprâncene stilizate cu Brow Artist Genius Kit

Întodeauna am susținut că niște sprâncene frumoase te scot din orice situație! Brow Artist Genius Kit este kit-ul pentru definirea, conturarea și stilizarea sprâncenelor de la L’Oréal Paris care transformă orice look în ceva fabulous! Kit-ul conține ceară care fixează sprâncenele fără să încarce și oferă rezistență până la 12 ore, pudră pentru umplerea sprâncenelor și bineînțeles instrumentele pentru o aplicare precisă – pensula cu doua capete, care are la un capat pensula in unghi cu care poti aplica atat ceara, cat si pudra si periuta de stilizare pentru fixarea look-ului.

Privire jucaușă cu Super Liner Perfect Slim:

Ochii subliniați cu tuș au un efect wow și totodată sunt foarte în tendințe sezonul acesta. Inspirat din moda anilor ’60, Super Liner Perfect Slim completează perfect look-ul clasic si îndrăzneț adoptat de frantuzoaice! Acest liner tip cariocă trasează linii cu o precizie extremă și oferă culoare intensă până la 8 ore. Insa daca vrei să ieși din tipare, oferă un aer jucăuș privirii tale prin trasarea unei codițe de tuș din coltul exterior al ochilor, ca o coadă de rândunică.

Gene curbate cu MV Miss Baby Roll

Acei ochi mari, de păpușă pot fi evidențiați cu ajutorul unei mascara pentru volum cu efect de curbare. Mascara Miss Baby Roll are o periuță specială care acționează exact ca un ondulator de păr. Cum? Datorită formulei cu elastomeri, aceasta învăluie și curbează fiecare geană de la rădăcini oferind mega volum și efect de curbare.

Buze senzuale cu Lip Paint Nudist

Și pentru că buzele sunt cele care își pun amprenta asupra întregului look , trebuie răsfățate cu rujul lichid Lip Paint Nudist cu pigmenți ultra-saturați. Textura sa catifelată oferă un maxim de confort, iar aplicatorul in-control contribuie la aplicarea ușoară și precisă.

Și dacă te întrebi cam cum ar arăta rezulatul… voilà!  Urmareste tutorialul de machiaj realizat de Andra Manea, Makeup Artist Oficial L’Oréal Paris cu Cristina ICH pentru a realiza si tu look-ul Baby doll!

(P)