Adio puncte negre!

Fiecare dintre noi s-a confruntat la un moment dat cu inesteticele puncte negre. Cu atât mai mult dacă avem tenul gras. Totuşi, în loc să ne grăbim să le zgândărim şi să lezăm pielea, strângând-o între unghii, am câteva idei mult mai bune. Şi nu, nu mă refer la a sta cu capul acoperit de un prosop deasupra unui vas cu apă fierbinte. Şi nici la măşti cleioase cu albuş de ou. Din fericire, industria de beauty a avansat şi ne propune metode inovatoare, sub forma unor creme  şi măşti ultra-eficiente care pun capăt acestei probleme.

Puncte negre? Care puncte negre?

Premium Hot Cool Pore Pack Duo, Caolion, exclusiv la Sephora. Include o mască cu efect termic, care elimină punctele negre şi una cu efect răcoritor care minimizează aspectul porilor.

Îţi mai aduci aminte cum arăta pielea ta când era perfectă? Cât de moale, de fresh şi de fermă era!Ei bine, Caolion este un brand coreean care şi-a propus încă de la lansare să ne susţină  în a ne recăpăta tenul perfect. Pentru a-şi atinge ţelul fondatoarea, Eun Hee Joo a mizat pe formule care exclud ingredientele ce pot irita pielea. Iar duo-ul Premium Hot & Cool Pore Pack este deja un best-seller. Alternând aplicarea unei măşti cu efect termic, cu una cu efect răcoritor, primul pas este să cureţi porii şi punctele de negre, să exfoliezi delicat pielea; mai apoi, cea de-a doua mască te ajută să minimizezi aspectul porilor şi să calmezi pielea.  Rezultatul? Un ten luminos şi curat aşa cum ai mai avut doar în tinereţe devreme.

Situaţia sub control

Cremă Keracnyl Control, Ducray

Dezvoltat de laboratoarele dermatologice Ducray, Keracnyl Control este un produs ce nu ar trebui să lipsească din beauty kit-ul tău dacă te confrunţi cu puncte negre, dar şi cu leziuni acneice recidivante. Acesta deblochează porii, reduce punctele negre şi excesul de sebum, și previne recurența. Poate fi folosit pentru întreținerea după tratamentele medicamentoase. O singură aplicare, cu o multitudine de beneficii! Eficienţa i se datorează descoperirii singurului ingredient activ 100% natural cu efect țintit asupra biofilmului produs de acnee – inovația brevetată Myrtacine.

Strălucire dată de cărbuni

Tratament purifiant SuperMud, GlamGlow, exclusiv în magazinele Sephora

 

Oricât de ciudat ar suna, s-a demonstrat ştiinţific că este extrem de simplu să scapi de punctele negre folosind o mască pe bază de cărbune. Internetul abundă în sfaturi despre cum ai putea să îţi prepari chiar tu acasă un astfel de amestec. Mie mi se pare însă mult mai simplu să mizezi pe SuperMud Clearing Treatment de la GlamGlow. Aplică un strat subţire pe zonele cu probleme şi lasă-l să acţioneze. Nu o să îţi vină să crezi cât de simplu este să scapi de puncte negre şi să te lauzi cu un ten radiant.