Adio, celulită!

scapa de celulita

Să recunoaştem deschis: chiar dacă prioritatea numărul 1 nu o reprezintă neapărat abdomenul cu pătrăţele, toate ne dorim o piele fermă şi avem un scop comun: zero celulită. Mai ales vara. (Foto: www.clarins.com)

Ca să câştigi rapid lupta împotriva inesteticului aspect de coajă de portocală, secretul este să nu te focusezi pe pierderea în greutate. Celulita are legătură adesea cu un dezechilibru hormonal, aşa că efectele unui tratament vor fi vizibile doar dacă acţionezi local, prin tratarea ei.

Cremele anticelulitice reprezintă cea mai populară soluţie, pentru că sunt uşor de aplicat şi simplu de folosit. Există diferite tipuri de produse, îmbogăţite cu cu ingrediente speciale, care ajută la diminuarea celulitei şi a ţesutului adipos. Ca să vezi rezultatele cu ochiul liber, trebuie însă să te înarmezi cu răbdare şi să fii perseverență.

Pentru ca o cremă anticelulitică să funcţioneze, ea trebuie aplicată zilnic, după duş. În mod ideal, aplicarea ei include şi un automasaj. El contribuie la rezultatul final, aşa că este important să aloci câteva minute acestei activităţi şi să o duci la îndeplinire exact aşa cum indică instrucţiunile.

Dacă vrei rezultate rapide, foloseşte o cremă cu o formulă concentrată, aşa cum este Cellusculpt de la Dr. Brandt. Aceasta conţine doză dublă de cofeină şi are un aplicator special pentru masaj.

Şi Clarins vine cu soluţii specializate, ca de exemplu Body Lift Cellulite Control – o cremă pusă la punct de o echipă de oameni de ştiinţă.

Iar Apivita a lansat de curând crema pentru fermitate şi remodelare corporală. Cu extract de piper roz și 97% ingrediente naturale, conferă fermitate și menține elasticitatea pielii, prin combaterea grăsimii localizată pe șolduri, coapse și talie. Pielea rămâne hidratată și revitalizată, iar uleiurile esențiale de trandafir, ienupăr și piper negru revigorează simțurile și conferă o stare de bine.

Una dintre cele mai sănătoase abordări pentru combaterea celulitei este însă cea care implică un proces de lungă durată. Pentru asta, poţi integra în ritualul tău de frumuseţe produse de la Collistar, care să ofere soluţii personalizate pentru un tratament complet. Avantajul este că formulele sunt permanent îmbunătăţite şi vei avea întotdeauna parte de tehnologia cea mai nouă pentru problema ta.

Brandul îţi pune la dispoziţie primul produs din industria de beauty cu acţiune biorevitalizantă, şi care e inspirat din două tehnici ale medicinii cosmetice: mezoterapia şi biorevitalizarea. Netezeşte pielea, o regenerează şi îi conferă fermitate. Tot gama Collistar conţine şi opţiuni care au la bază aroma-terapia şi crio-terapia, sau detoxifierea cu ajutorul nămolului terapeutic. Toate aduc laolaltă confortul de a le folosi în propria casă cu rezultatele unui cabinet cosmetic sau ale unui Spa.