adidas YEEZY BOOST 350 V2 vine în România! Află cum poți face rost de o pereche!

poza-modelul-yeezy-boost-350-v2-negru-cu-alb

Încă de la lansarea celei dintâi, colecţiile lui Kanye West în colaborare cu adidas au devenit iconice. Fanii loiali sunt dispuşi să stea la cozi interminabile, presa este dispusă să aştepte ore întregi sub soarele arzător pentru a vedea prezentarea (cel puţin aşa s-a întâmplat în cazul celui mai recent show Yeezy din cadrul New York Fashion Week), iar contul de Twitter adidas este asaltat zi de zi cu întrebări legat de când va fi lansat pe piaţă următorul produs.

Iată veştile bune: pe 17 Decembrie, modelul YEEZY BOOST revine. Lansat în premieră pe podiumul show-ului Yeezy din septembrie de la NYFW,  YEEZY BOOST 350 V2 a fost iniţial prezentat în versiunea cu un fulger de culoare, reeditat în noiembrie în trei variante de culori, iar acum, vine în varianta neagră cu accente subtile de alb.

Cu un look reînnoit şi totuşi fidel aspectului iniţial care l-a făcut atât de râvnit, modelul YEEZY BOOST V2 este croit din materiale premium care îmbină tehnologia adidas cu estetica inconfundabilă a lui Kanye. Învelişul superior Primeknit de culoare neagră este ornamentat cu o dungă albă care poartă inscripţia SPLY-350. Stratul semitransparent care înveleşte talpa şi marginile din TPU crează un efect inedit şi oferă aderenţă excelentă.

Pantoful YEEZY BOOST 350 V2 utilizează tehnologia adidas BOOST™ pentru a crea o talpă receptivă, durabilă şi rezistentă la şoc. În acelaşi timp, materialul ce acoperă partea superioară, denumit Primeknit, beneficiază de cea mai avansată tehnologie adidas în ceea ce priveşte tehnicile de ţesut digitale, care fac pantoful să se muleze perfect pe picior, ca o a două piele. Cu ajutorul cusăturilor distincte de pe material şi a emblematicei tălpi striate, YEEZY BOOST 350 V2 aduce un omagiu predecesorului său.

Modelul YEEZY BOOST 350 V2 va ajunge în România, în magazinul adidas Concept Store din Băneasa Shopping City pe 17 decembrie 2016, la preţul de 1.001 lei. Fiind un model foarte apreciat şi căutat, acesta va putea fi achiziţionat doar de către câştigătorii extragerii la tombolă ce se va desfăşura în perioada 13-16 decembrie în magazinul adidas Concept Store din Băneasa Shopping City. Extragerea va avea loc vineri 16 decembrie, la ora 16:10, iar câştigătorii vor fi invitaţi pe 17 decembrie în magazin să-şi achiziţioneze modelul dorit.

Foto: adidas