Adele, aniversare dulce-amară la împlinirea a 31 de ani

adele aniversare 31

Adele, una dintre cele mai de succes cântărețe din toate timpurile, și-a aniversat pe 5 mai împlinirea a 31 de ani, ocazie cu care a organizat o petrecere cu tematica anii ’60. Totuși, artista nu a putut să-și ascundă melancolia, după ce a anunțat luna trecută că se desparte de soțul ei, Simon Konecki (45 de ani), pe care l-a cunoscut în 2011 și cu care are un fiu, Angelo, de șase ani.

Cântăreața a postat pe Instagram o fotografie de la petrecerea ei și a scris câteva rânduri în care nu s-a sfiit să folosească și cuvinte mai colorate și să facă un bilanț nu tocmai fericit al ultimei perioade, dar a încheiat mesajul într-o notă optimistă.

adele aniversare

This is 31… thank f****** god. Anul trecut a fost foarte greu pentru mine, dar merg înainte și încerc să fac față oricărei situații. Indiferent cât vom fi pe acest pământ, viața e grea. M-am schimbat complet în ultimii ani și continui să mă schimb, ceea ce nu poate să fie decât un lucru bun. Anul acesta e unul important pentru mine și-mi voi acorda mai multă atenție mie însămi. Pentru prima dată în ultimii zece ani sunt gata să zic – Fruntea sus!”, a scris artista.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle