Adele a revenit în showbiz și a aruncat audiențele în aer

adele snl

Adele (32 de ani) și-a făcut din nou intrarea showbiz odată cu apariția în show-ul de televiziune Saturday Night Live și a înregistrat cele mai mari audiențe din ultimul an ale emisiunii.

Cântăreața britanică a fost o apariție discretă în lumina reflectoarelor în ultimii ani și s-a concentrat pe redescoperirea de sine. Cu o nouă siluetă, mai suplă cu câteva zeci de kilograme și înaramată cu mult umor, Adele a fost gazda celei mai recente ediții a show-ului american Saturday Night Live (NBC), în care a susținut diverse sketch-uri și nu s-a sfiit să se autoironizeze în legătură cu pierderea semnificativă în greutate, atât de mediatizată în ultimul timp și despre care artista n-a mai vorbit până acum.

adele snl

Știu că arăt diferit față de ultima dată când m-ați văzut”, a spus artista în monologul de deschidere. ”De fapt, din cauza restricțiilor impuse de Covid, a trebuit să călătoresc cu un bagaj mai mic și n-am putut să aduc decât jumătate din cea care eram”, a glumit Adele, care a adăugat că s-a simțit prea intimidată să cânte și să și prezinte ediția SNL în același timp. ”Prefer să-mi pun niște peruci, să beau unul sau șase pahare de vin și să văd ce se întâmplă”.

View this post on Instagram

cos GOD IS A WOMAN they posted the video with no sound and made me put my own 🙂 @adele 🥵💥✨😻

A post shared by fan page for adele adkins 🤍 (@adelendless) on

Prima apariție a lui Adele în cadrul SNL s-a întâmplat în urmă cu 12 ani, când artista a fost invitată în aceeași ediție cu politiciana americană Sarah Palin, candidată la funcția de președinte a SUA. Și acea ediție din 2008, în care a apărut pentru prima dată Adele, a înregistrat cele mai mari audiențe ale show-ului din ultimii 14 ani. Fanii așteaptă cu sufletul la gură ca Adele să lanseze un nou album, după o pauză de cinci ani, dar vedeta s-a concentrat doar pe prestația ei din emisiune, fără să facă niciun anunț legat de muzica sa.

Foto: NBC

Categorii Lifestyle