Adela Popescu o să aibă tot un băiețel

adela popescu baiat

Adela Popescu a anunțat că va avea tot un băiat. Vedeta și soțul ei, Radu Vâlcan, mai au doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au dorit să aibă și cel de-al treilea copil și iată că familia lor se mărește cu încă un băiețel. ”Toată lumea se întreabă: va fi băiețel sau fetiță? Putem da un răspuns?”, a întrebat-o Cove pe ”scumpițica” lui. Cu zâmbetul pe buze și cu energia bine cunoscută, Adela a declarat: ”Să nu mai prelungim adrenalina… E băiat! Noi ne-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor.”

adela popescu baiat

Anunțul a fost făcut de Adela în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea” (PRO TV), unde locul ei a fost ocupat temporar de Lora. Adela și Radu Vâlcan au fost plecați într-o binemeritată vacanță în Maldive, iar la întoarecere au venit cu vestea cea mare. Vedeta a povestit și amănunte din vacanța lor exotică. ”Copiii ieșeau rar afară, nu mai mergeau la grădiniță. Și ne-am dat seama că este singura perioadă în care puteam pleca. Am ales o locație foarte sigură. Am plecat liniștiți, știind că toată lumea este testată în avion și pe insulă.”

Adela a preferat să se retragă mai devreme de la filmările ”Vorbește lumea”, din cauza pandemiei. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine. Dacă până acum plecam de la serviciu în luni avansate, acum ținând cont de contextul în care ne aflăm cu toții, am considerat că este cel mai bine pentru mine și familia să mă protejez”.

Foto: PRO TV

Categorii Lifestyle