Adela Popescu este din nou însărcinată

adela popescu insarcinata

Adela Popescu (34 de ani) va deveni anul acesta mamă pentru a treia oară. Vedeta a făcut anunțul în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Cove la PRO TV, ”Vorbește lumea”.

Adela Popescu va deveni din nou mamă. Vedeta de televizune va aduce anul acesta pe lume cel de-al treilea copil. Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de șase ani și au o relație de 10 de ani. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului ”Iubire și onoare”, de la Acasa TV.

Adela Popescu va preda din nou ștafeta Lorei, cea care va prezenta emisiunea ”Vorbește lumea”, alături de Cove, începând de luni, 11 ianuarie. Într-o perioadă marcată de incertitudine și de un virus care dă bătăi de cap, Adela a decis să stea acasă până la naștere.

Pe scurt, nu ne era de ajuns “haosul” actual, am vrut unul și mai mare, așa că… da, sunt însărcinată pentru a treia oară. 🙂 Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit, pe care abia așteptăm să îl cunoaștem. Vrem să fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea am și hotărât să mă retrag de la Vorbește Lumea atât de repede. Vă pupăm tare și abia așteptăm să vă ținem la curent cu ce mai urmează în viața noastră de familie”, a scris Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

lora

Lora a mai prezentat ”Vorbește lumea” și în 2018. ”Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”, a spus Lora.

Foto: PRO TV

Categorii Lifestyle