Adela despre Cove și Cove despre Adela: ”Cove meditează mult!”, ”Adela are un umor involuntar!”

Adela&Cove

Cove și Adela Popescu fac echipă zi de zi la ”Vorbește lumea” (PRO TV) și formează unul dintre cele mai savuroase cupluri de prezentatori de televiziune. Sunt tonici și ne fac să ne începem diminețile târzii într-o notă pozitivă. Ne transmit și nouă relaxarea pe care o emană simțindu-se bine unul în compania celuilalt, iar faptul că sunt atât de sudați face cu atât mai amuzante ”înțepăturile” pe care și le adresează, sub formă de glumă, bineînțeles. În interviul pe repede înainte acordat A List Magazine prin telefon, Adela și Cove au fost provocați să se analizeze unul pe cealălt, iar ce a ieșit, vedeți în cele ce urmează.   

Cove și Adela, e ceva ce n-ați avut curaj să vă spuneți până acum?

Adela: Ar mai fi, dar ce rost ar mai avea?

Cove: Cred că ne-am spus suficiente.

Adela, ce te amuză și ce te enervează la Cove?

Mă amuză lucruri absolut ridicole, felul în care le spune. Are un umor pe care nu știu de unde să-l iau, dar mor de râs. (Cove: ” E ceva ancestral!). E ceva brut, pe care doar eu îl pot înțelege!

Cove: Mă amuză umorul ei involuntar, atunci când nu-și dorește să glumească, ba din contră, este foarte serioasă. Se pune singură în situații absolut amuzante.

Adela: Am mâncat ceapă, nu simți?

Cove: Nu, am nasul înfundat.

Adela&Cove

Ce calitate ați împrumuta unul de la celălalt?

Adela: Îmi place că e un om care aduce bună dispoziție tot timpul. În momente cheie, reacționează și se schimbă complet. Îi poți spune orice, nu se supără din nimic – la un moment dat devine acest director de teatru și ne aliniază. Se întâmplă rar, dar în momente importante. Știe când să intervină și să facă schimbarea de rol. Plăcerea de a vorbi singur, fără desfășurător – ar vorbi doar el!

Cove: Dacă ar trebui să-i găsesc o calitate, i-aș împrumuta talentul. Și o altă mare calitate a ei – este perseverentă, ambițioasă. Când își propune ceva, merge până la capăt (Adela: ”În felul meu”). Când începe ceva, duce la bun sfârșit.

Adela, ce știre ai vrea să citești mâine despre Cove?

Cove, împreună cu familia, și-a petrecut vacanța într-o rulotă.

Cove, ce ai vrea să citești despre Adela?

Aș vrea să citeasc că a primit Oscarul pentru interpretare, pentru rol principal într-un film în care eu am avut rol secundar.

Care ar fi profilul invitatului ideal la ”Vorbește lumea” și care e invitatul antipatic?

Cove: Cel căruia îi spui ”Bună ziua, bun venit” și nu se mai oprește din vorbit. În sensul că e foarte comunicativ.

Adela: Întrebăm lucruri normale, vrem ca oamenii să spună lucruri firești. Când oamenii vin cu lecția bine învățată și cu un mesaj, nu mai sunt la fel de interesanți.

Cove: Noi suntem vocea celor de acasă și a curiozităților lor.

Adela: Noi ne dorim să aflăm lucruri extraordinare prin normalitate.

Cove: Când ne întâlnim, stăm pe canapea și povestim firesc și ne spunem lucruri. Iar profilul invitatului antipatic ar fi, din punctul meu vedere, cel căruia trebuie să-i scoți vorbele cumva.

Adela: Nu când oamenii au emoții. Ci cei care cumva nu voiau să invite la dialog.

Mai aveți emoții?

Cove: Foarte mari! Adela se teme dacă vine mâncarea sau nu după emisiune.

Adela: Am emoții dacă îmi place sau nu ce am comandat de mâncare de dimineață.

Cove: E firesc să avem o stare de emoție, e o emisiune live de două ore și jumătate. Nu știi cât de comunicativi vor fi oamenii, dar noi ne-am legat atât de bine ca echipă, întreaga echipă, nu doar noi doi, și indiferent de situații sau ceea ce poate apărea, avem acea încredere că lucrurile vor fi bine până la final și emoțiile se pierd puțin. Rămâne doar emoția constructivă pe care ne dorim să le-o transmitem celor de acasă.

În ce mai constă rutina voastră înainte și după emisiune?

Adela: Cove meditează mult. De multe ori când vin dimineața, el meditează. Are niște mantre. Eu ajung, de regulă, înaintea lui și, când intră pe ușă, știm că a venit. Avem o ședință de început, e cu multe râsete.

Foto: PRO TV